KONAKapartman Beograd, Čubrina, Strogi centar

40€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Čubrina
Broj soba: 1
Broj Osoba: 3
Sprat: 5
Površina: 47m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40 €40
Cena €40 €80 €120 €160 €200 €240 €280 €320 €360 €400
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

Smešten u samom srcu Beograda, u divnom, mirnom kvartu, apartman KONAK je fenomenalan, svetlošću okupan studio apartman od skoro pedeset kvadrata.

KONAK je apartman koji na veoma lep način kombinuje tradicionalni ambijent (sa orijentalnim motivima) i moderan dizajn enterijera. U ovom izuzetno prostranom jednosobnom apartmanu, smeštenom na petom spratu starije zgrade, može boraviti do tri odrasle osobe. Aranžman spavanja je 2+1, odnosno dvoje na bračnom krevetu u izdvojenoj spavaćoj sobi i jedno na modernom divanu u dnevnoj. Apartman je opremljen svim neophodnostima, kako za kraći tako i za duže boravke - nameštaja ima taman dovoljno da ne naruši osećaj prostranosti. Izvanredna karakteristika po kojoj će ga mnogi gosti pamtiti su njegove dve terase od kojih se jedna prostire čitavom širinom apartmana – ova odlika čini ga izuzetno svetlim i prijatnim  za boravak, a ukoliko je svetlost prejaka, tenda i žaluzine je mogu ublažiti. Parking je dostupan u obližnjoj garaži Obilićev venac, kao i duž same ulice (zona 2).
KONAK je izvanredno pozicioniran. U istorijskom centru grada, pripada omanjoj grupi apartmana u neposrednoj blizini Knez Mihailove i veoma je blizu Kalemegdana. kvart je u jednosmernim ulicama i stoga veoma tih. Odgovarajuć je za kraći gradski odmor, noćne izlaske pa i poslovna putovanja. Ukoliko tražite lep smeštaj na ekskluzivnoj lokaciji, potražite svoje konačište u KONAKU.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasa liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: