APOLONapartman Beograd, Jurja Gagarina, Novi Beograd, Belvil

65€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurja Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 7
Površina: 48m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65 €65
Cena €65 €130 €195 €260 €325 €390 €455 €520 €585 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

APOLON je standardno lep apartman na Novom Beogradu, u Belvilu: zasebna spavaća soba, lep dnevni boravak, fenomenalno kupatilo i terasa. Ukratko - savršeno mesto za dvoje a udobno i za četvoro. Ima parking mesto koje je uključeno u cenu.

Apartmani na dan u Belvilu  važe za višu klasu kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu, čak i kada se na njima ne vrše bukvalno nikakve adaptacije. Međutim kada se to desi,  dobijate vrhunske smeštajne jedinice. APOLON je upravo to – veoma lep dvosoban stan u kome je preuređenjem ostave dobijeno zasigurno najlepše belvilsko kupatilo u našoj ponudi, a sa sigurnošću možemo reći da se ni na drugim delovima enterijera nije štedelo. Apartman se sastoji od izuzetno lepe, uredne dnevne sobe otvorenog koncepta sa spuštenim plafonima (i blacklight neonkama u pregradcima istog), minijaturne spavaće sobe sa bračnim ležajem, dodatnim televizorom i garderoberom, dobro opremljene kuhinje i pomenutog proširenog kupatila sa skupocenom keramikom i sanitarijama. Aranžman spavanja je 2+2 odnosno dvoje na bračnom ležaju u spavaćoj i dvoje na ugaonoj garnituri koja se rasklapa u dnevnom boravku. Osim prelepe ukrasne opeke na zidovima, dnevna soba u ovom apartmanu ima i jedan od najvećih TV setova koje smo imali prilike da vidimo. Inače, apartman ima i parking mesto koje je uključeno u cenu.
Belvil je istinska rezidencijalna (a i komercijalna) oaza na Novom Beogradu. Boravak u Belvilu sa sobom nosi gomilu prednosti, od uređenog životnog okruženja do mnoštva zabavnih, komercijalnih a i ponekog kulturnog sadržaja. Osim interesantnih salona, prodavnica, restorana i drugih uslužnih delatnosti koje Vam mogu namiriti sve potrebe,u okviru samog naselja se nalazi i fantastični Delta City tržni centar. Za ljubitelje sporta i rekreacije u prirodi na svega desetak minuta hoda u Bloku 70a se nalazi stanica rečnog taksija koji vodi do beogradskog mora Ade Ciganlije, dok ljubitelji noćnih izlazaka mogu prošnjuarati kroz bogatu ponudu splavova duž savskog keja. Dobrodošli!
 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernaTV u spavaćoj liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: