Parking

APOLON apartman Beograd, Jurja Gagarina, Novi Beograd, Belvil

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurja Gagarina
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 7
Povrsina: 48m2, dvosoban
Parking: Da

APOLON je standardno lep apartman na Novom Beogradu, u Belvilu: zasebna spavaća soba, lep dnevni boravak, fenomenalno kupatilo i terasa. Ukratko - savršeno mesto za dvoje a udobno i za četvoro. Ima parking mesto koje je uključeno u cenu.

Apartmani na dan u Belvilu  važe za višu klasu kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu, čak i kada se na njima ne vrše bukvalno nikakve adaptacije. Međutim kada se to desi,  dobijate vrhunske smeštajne jedinice. APOLON je upravo to – veoma lep dvosoban stan u kome je preuređenjem ostave dobijeno zasigurno najlepše belvilsko kupatilo u našoj ponudi, a sa sigurnošću možemo reći da se ni na drugim delovima enterijera nije štedelo. Apartman se sastoji od izuzetno lepe, uredne dnevne sobe otvorenog koncepta sa spuštenim plafonima (i blacklight neonkama u pregradcima istog), minijaturne spavaće sobe sa bračnim ležajem, dodatnim televizorom i garderoberom, dobro opremljene kuhinje i pomenutog proširenog kupatila sa skupocenom keramikom i sanitarijama. Aranžman spavanja je 2+2 odnosno dvoje na bračnom ležaju u spavaćoj i dvoje na ugaonoj garnituri koja se rasklapa u dnevnom boravku. Osim prelepe ukrasne opeke na zidovima, dnevna soba u ovom apartmanu ima i jedan od najvećih TV setova koje smo imali prilike da vidimo. Inače, apartman ima i parking mesto koje je uključeno u cenu.
Belvil je istinska rezidencijalna (a i komercijalna) oaza na Novom Beogradu. Boravak u Belvilu sa sobom nosi gomilu prednosti, od uređenog životnog okruženja do mnoštva zabavnih, komercijalnih a i ponekog kulturnog sadržaja. Osim interesantnih salona, prodavnica, restorana i drugih uslužnih delatnosti koje Vam mogu namiriti sve potrebe,u okviru samog naselja se nalazi i fantastični Delta City tržni centar. Za ljubitelje sporta i rekreacije u prirodi na svega desetak minuta hoda u Bloku 70a se nalazi stanica rečnog taksija koji vodi do beogradskog mora Ade Ciganlije, dok ljubitelji noćnih izlazaka mogu prošnjuarati kroz bogatu ponudu splavova duž savskog keja. Dobrodošli!
 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • mikrotalasna rerna
  • tuš
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • dodatni TV u spavaćoj

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar