LAZAR apartman Beograd, Cara Lazara, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 34€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Cara Lazara
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 0
Povrsina: 40m2, jednosoban
Parking: Ne

LAZAR je studio apartman sa galerijom u srcu Beograda, po vrlo povoljnoj ceni. Nalazi se u prizemlju dvorišne zgrade, udaljene pedesetak metara od Knez Mihajlove ulice. Može udobno da smesti troje, a po potrebi i četvrtu osobu.

Radi se o pristojnom smeštaju za troje, na fenomenalnoj lokaciji. Smešten u dvorišnoj zgradi u ionako tihom kvartu, apartman LAZAR se zbilja može pohvaliti neverovatnom tišinom. Ne baš reprezentativno dvorište nadomešteno je lepo i uredno spakovanim ambijentom apartmana: sa svojih nešto preko dvadeset kvadrata u osnovi i nešto manje od dvadeset kvadrata galerije, LAZAR sasvim verno glumi apartman sa odvojenom spavaćom sobom. Donji deo rezervisan je za spretno ušuškan i topao dnevni boravak, pristojno kupatilo sa veš mašinom, više nego dovoljnu kuhinju i poveliki trpezarijski sto za četvoro. Drvenim stepenicama se ide na galeriju na kojoj se nalaze dva "single" kreveta sa dosta plakara. Visina galerije je oko 180cm, što je ne baš dovoljno za normalno stajanje, ali je više nego dovoljno za udobno spavanje.
Lokacija je najjači adut: Knez Mihajlova je iza ugla, Kalemegdan na pet minuta šetnje. Kafić, restoran, šoping zona, banka, pošta, picerija - sve je tu. Ako dolazite kolima - onda LAZAR definitivno nije dobar izbor. Centralna gradska lokacija će Vam ozbiljno isprovocirati centralni nervni sistem pri svakom pokušaju da nađete slobodan parking. Ako Vam ipak 0.85 evrocenti na sat ne predstavlja problem - garaža Obilićev venac udaljena je stotinak metara. 

Opremljenost apartmana:

  • veš mašina
  • kablovska TV
  • bežični internet
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar