LAZAR apartman Beograd, Cara Lazara, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 38€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Cara Lazara
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 0
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

LAZAR je studio apartman sa odvojenom kuhinjom u srcu Beograda. Nalazi se u prizemlju starije zgrade, udaljene pedesetak metara od Knez Mihajlove ulice. Može udobno da smesti dvoje.

Radi se o jednostavnom smeštaju za dvoje, na fenomenalnoj lokaciji. Smešten u prizemlju stare zgrade u novoj pešačkoj zoni, apartman LAZAR se zbilja može pohvaliti neverovatnim položajem. Sa svojih trideset kvadrata u osnovi, LAZAR sasvim verno glumi apartman sa odvojenom spavaćom sobom. U uglu centralne prostorije je bračni ležaj spretno ušuškan u oslikanu nišu. Iz dnevno-spavaćeg boravka se ulazi u pristojno kupatilo sa veš mašinom. Kuhinja je izdvojena i nalazi se u ulaznom hodniku, gde je i veliki garderober.
Lokacija je najjači adut: Knez Mihajlova je iza ugla, Kalemegdan na pet minuta šetnje. Kafić, restoran, šoping zona, banka, pošta, picerija - sve je tu. Ako dolazite kolima - onda LAZAR definitivno nije dobar izbor. Centralna gradska lokacija će Vam ozbiljno isprovocirati centralni nervni sistem pri svakom pokušaju da nađete slobodan parking. Ako Vam ipak dodatni trošak za parking ne predstavlja problem - garaža Obilićev venac udaljena je stotinak metara. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • veš mašina
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar