TIMOKapartman Beograd, Timočka, Vračar

49€
Lokacija: Vračar
Adresa: Timočka
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 42m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

TIMOK je svetao apartman u novoj zgradi na Vračaru. Ima zasebnu spavaću sobu i terasu, i smešta do četiri odrasle osobe.

Apartman TIMOK se sastoji od jedne velike dnevne sobe otvorenog koncepta, odvojenog kupatila i odvojene spavaće sobe. U ovu prvu ulazite direktno sa ulaznih vrata i tu vas dočekuju jedna lepa ugaona garnitura blagih tonova, trpezarijica sa stolicama za tri osobe i veliki izlaz na terasu (kroz koji dolazi obilje dnevne svetlosti). Mala, ali perfektno spakovana i opremljena kuhinja je zavučena od pogleda (a zahvaljujući aspiratoru i od širenja mirisa), dok je u kupatlilu je praktična tuš kada i veš mašina. Spavaća soba, osim velikog garderobera i bračnog ležaja srednje veličine nema nekih drugih elemenata, pa je savršena da se skoncentrištete na spavanje. U apartmanu može boraviti četvoro, pošto se garnitura u dnevnoj sobi rasklapa u dupli ležaj. 
Apartman je ugnežđen u relativno mirnoj četvrti na Vračaru, između dve bitne beogradske saobraćajnice: Južnog Bulevara i Ulice Cara Nikolaja II. Zgrada u kojoj se nalazi je nova i ima prodavnicu u prizemlju. Na svega stotinjak metara je i Beogradsko dramsko pozorište i čuveni Crveni Krst, oko koga su svi načičkani ostali sadržaji koji vam mogu zatrebati tokom boravka (pošta, banke, menjačnice, kafane i sl.). Ako dolazite kolima, parking je ograničen na tri sata duž ulice, Uprkos izmeštenosti iz “strogog” centra Beograda, veza sa tim delom grada je odlična, zahvaljujući brojnim linijama prevoza koje prolaze kroz malopre pomenute saobraćajnice. Sve u svemu, ako želite potpuno nov apartman za kraći ili srednjeročni boravak, izmešten iz vreve centra, TIMOK bi trebalo da se nađe na listi vaših potencijalnih izbora.

Opremljenost apartmana:

Centralno grejanjetuš terasa kablovska TV bežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: