MOZAIKapartman Beograd, Jovana Miodragovića, Novi Beograd, Zemun

39€
Lokacija: Novi Beograd, Zemun
Adresa: Jovana Miodragovića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 0
Površina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €40 €40 €40 €40 €39 €38.33 €37.86 €36.25 €35.56 €35
Cena €40 €80 €120 €160 €195 €230 €265 €290 €320 €350
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

MOZAIK je dobro opremljen studio apartman na granici Novog Beograda i Zemuna. Prima četiri osobe, a pogodan je i za duže boravke.

Ovaj mali i simpatično  prostor od svega tridesetak kvadrata spakovan na četvrtom spratu zgrade koja se nalazi na samom ulasku u Zemun, pruža ama baš sve što je potrebno za komforan kraći boravak. Praktično kvadratne osnove čine ga malo predsoblje sa čijih su strana odvojeno kupatilo i kuhinja i jedna veća prostorija koja je funkcionalnom pregradom  podeljenja na dnevni i spavaći deo. Enterijer je okupan u svetle tonove najrazličitijih boja te ostavlja utisak gotovo razdraganog, a jednostavan i praktičan nameštaj se u taj utisak uklapa. I kupatilo i kuhinja su u sličnim tonovima, no i natprosečno opremljeni, pa je MOZAIK pogodan i za produžene boravke. Aranžman spavanja je 2+2. 
Nalazi se na lokaciji koja nije preterano uobičajena za ponudu BeoApartmana, i nešto je najbliže što bismo mogli svrstati u kategoriju stan na dan Zemun. Prednosti su svakako dobra veza sa gradom, ostalim delovima Novog Beograda (posebno Retenzije, Instituta za Majku i dete i sl.) i blizina samog Zemuna, koji pak nudi svoj niz kulturno-istorijskih spomenika, ustanova i komercijalnih sadržaja. Parking duž ulice je besplatan. Sve u svemu ukoliko ste zainteresovani za stan na dan u Zemunu, MOZAIK je jedna od opcija.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV Centralno grejanjebežični internet veš mašinatuš mašina za sudove

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: