MOZAIK apartman Beograd, Jovana Miodragovića, Novi Beograd, Zemun

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Zemun
Adresa: Jovana Miodragovića
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 0
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne

MOZAIK je dobro opremljen studio apartman na granici Novog Beograda i Zemuna. Prima četiri osobe, a pogodan je i za duže boravke.

Ovaj mali i simpatično  prostor od svega tridesetak kvadrata spakovan na četvrtom spratu zgrade koja se nalazi na samom ulasku u Zemun, pruža ama baš sve što je potrebno za komforan kraći boravak. Praktično kvadratne osnove čine ga malo predsoblje sa čijih su strana odvojeno kupatilo i kuhinja i jedna veća prostorija koja je funkcionalnom pregradom  podeljenja na dnevni i spavaći deo. Enterijer je okupan u svetle tonove najrazličitijih boja te ostavlja utisak gotovo razdraganog, a jednostavan i praktičan nameštaj se u taj utisak uklapa. I kupatilo i kuhinja su u sličnim tonovima, no i natprosečno opremljeni, pa je MOZAIK pogodan i za produžene boravke. Aranžman spavanja je 2+2. 
Nalazi se na lokaciji koja nije preterano uobičajena za ponudu BeoApartmana, i nešto je najbliže što bismo mogli svrstati u kategoriju stan na dan Zemun. Prednosti su svakako dobra veza sa gradom, ostalim delovima Novog Beograda (posebno Retenzije, Instituta za Majku i dete i sl.) i blizina samog Zemuna, koji pak nudi svoj niz kulturno-istorijskih spomenika, ustanova i komercijalnih sadržaja. Parking duž ulice je besplatan. Sve u svemu ukoliko ste zainteresovani za stan na dan u Zemunu, MOZAIK je jedna od opcija.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • tuš
  • mašina za sudove

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar