MOZAIKapartman Beograd, Otona Županičića, Novi Beograd

35€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Otona Županičića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 1
Površina: 27m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €70 €35 €35 €35 €35          
Cena €70 €70 €105 €140 €175          
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

MOZAIK je dobro opremljen studio apartman na Novom Beogradu, kod Instituta za majku i dete. Prima dve osobe, a pogodan je i za duže boravke.

Miran, ušuškan i prijatan stan za 2 osobe, u samom centru Novog Beograda - na tački ukrštanja svih važnih saobraćajnica i prožet gustom mrežom javnog prevoza. Centar grada je na 5 minuta vožnje ili nekoliko autobuskih stanica, auto-put na 3 minuta, a aerodrom na 15 minuta vožnje. Zgrada je okružena zelenilom i besplatnim parkinzima. Ovaj kraj je jedan od najfunkcionalnijih delova Novog Beograda: tu su najveći poslovni i tržni centri, supermarketi (00-24h), apoteke, pekare, frizerski i kozmetički saloni, banke, sportski tereni, McDonald's i drugi fast food objekti, niz poznatih kafića i restorana, kao i  Institut za majku i dete. U neposrednoj blizini se nalazi Hala sportova i Beogradska arena u kojoj se održavaju najveći regionalni sportski i koncertni događaji, Ušće (Beer fest, Music Week, itd.), kao i dunavsko i savsko šetalište.
Stan je renoviran, nudi veliki broj TV kanala, stabilan i brz internet, a funkcionalna kuhinja je u potpunosti opremljena. Stan sadrži veliki francuski lezaj, mašinu za veš i velike ugradne plakare, pa je idealan za produžene boravke po veoma povoljnoj ceni.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš terasa

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: