ARIJA apartman Beograd, Bulevar Z. Djindica, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 80€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bulevar Z. Djindica
Broj soba: 3
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 69m2, trosoban
Parking: Ne

ARIJA je izvanredno uređen trosoban apartman na Novom Beogradu. Nalazi se prekoputa Novog Merkatora i udobno smešta četiri osobe.

Sa površinom od skoro sedamdeset kvadrata, dve spavaće sobe i nadasve lepim i bogatim uređenjem, ARIJA predstavlja višu klasu kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu. Čine je lepo presoblje, impresivan dnevni boravak otvorenog koncepta, dve spavaće sobe, te kupatilo i jedan manji dodatni toalet. Svaki kvadrat enterijera krasi elegancija, kvalitet i može se slobodno reći vrhunska obrada, te je i svaka od prostorija mala majstorska egzibicija u dizajnu. Kuhinja u dva reda je potpuno opremljena, u dnevnom boravku su čak dva kožna dvoseda sa podesivim naslonima, obe spavaće sobe imaju televizore, a i kupatilo i tolatet su u vrhunskim sanitarijama. Povrh svega, rešenja osvetljenja su izuzetna, a apartman raspolaže i zavidnom bibliotekom (što je retkost u kratkoročnom najmu). Krasi ga i fleksibilan aranžman spavanja: 2+1+1. Ako izumemo nedostatak mašine za sudove, apartman je u potpunosti opremljeni za duže boravke. Ipak, pripada grupi apartmana u kojima vlada nešto drugačiji režim kućnog reda, pa samim tim i niz skrivenih troškova (poput naplate kasnog ček-ina), stoga vas savetujemo da konsultujete agente bukinga pre rezervacije.
Lokacija apartmana je zgodna za različite vrste posetilaca. Relativno blizu centra grada (5 minuta vožnje automobilom ili 10ak prevozom), u neposrednom komšiluku Tržnog Centra Novi Merakator, ARIJA bi mogla jednako pogodovati onima koji u Beograd dolaze poslom kao i onima koji su na turističkom proputovanju zarad nekog koncerta (Beogradska Arena je na svega desetak minuta hoda) ili familijarnim vezom na Novom Beogradu. U pitanju je natprosečno opremljen apartman, što njegova cena i reflektuje, Nema posvećeno parking mesto, ali se parking ne plaća u okolini zgrade. Sve u svemu, ukoliko vam je potreban komforan i umnogome luksuzan stan u blizini Novog Merkatora, ARIJA je jedan od retkih pravih izbora.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kablovska TV
  • odvojen toalet
  • Centralno grejanje
  • kožna garnitura
  • veš mašina
  • dodatni TV u spavaćoj
  • mikrotalasna rerna
  • kada

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar