ARIJAapartman Beograd, Bulevar Z. Djindica, Novi Beograd

90€
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bulevar Z. Djindica
Broj soba: 3
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 69m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90 €90
Cena €90 €180 €270 €360 €450 €540 €630 €720 €810 €900
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ARIJA je izvanredno uređen trosoban apartman na Novom Beogradu. Nalazi se prekoputa Novog Merkatora i udobno smešta četiri osobe.

Sa površinom od skoro sedamdeset kvadrata, dve spavaće sobe i nadasve lepim i bogatim uređenjem, ARIJA predstavlja višu klasu kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu. Čine je lepo presoblje, impresivan dnevni boravak otvorenog koncepta, dve spavaće sobe, te kupatilo i jedan manji dodatni toalet. Svaki kvadrat enterijera krasi elegancija, kvalitet i može se slobodno reći vrhunska obrada, te je i svaka od prostorija mala majstorska egzibicija u dizajnu. Kuhinja u dva reda je potpuno opremljena, u dnevnom boravku su čak dva kožna dvoseda sa podesivim naslonima, obe spavaće sobe imaju televizore, a i kupatilo i tolatet su u vrhunskim sanitarijama. Povrh svega, rešenja osvetljenja su izuzetna, a apartman raspolaže i zavidnom bibliotekom (što je retkost u kratkoročnom najmu). Krasi ga i fleksibilan aranžman spavanja: 2+1+1. Ako izumemo nedostatak mašine za sudove, apartman je u potpunosti opremljeni za duže boravke. Ipak, pripada grupi apartmana u kojima vlada nešto drugačiji režim kućnog reda, pa samim tim i niz skrivenih troškova (poput naplate kasnog ček-ina), stoga vas savetujemo da konsultujete agente bukinga pre rezervacije.
Lokacija apartmana je zgodna za različite vrste posetilaca. Relativno blizu centra grada (5 minuta vožnje automobilom ili 10ak prevozom), u neposrednom komšiluku Tržnog Centra Novi Merakator, ARIJA bi mogla jednako pogodovati onima koji u Beograd dolaze poslom kao i onima koji su na turističkom proputovanju zarad nekog koncerta (Beogradska Arena je na svega desetak minuta hoda) ili familijarnim vezom na Novom Beogradu. U pitanju je natprosečno opremljen apartman, što njegova cena i reflektuje, Nema posvećeno parking mesto, ali se parking ne plaća u okolini zgrade. Sve u svemu, ukoliko vam je potreban komforan i umnogome luksuzan stan u blizini Novog Merkatora, ARIJA je jedan od retkih pravih izbora.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TVTV u spavaćoj Centralno grejanjekožna garnitura mašina za veškada mikrotalasna rernaodvojen toalet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: