OPERA apartman Beograd, Obilićev venac, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Obilićev venac
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 5
Povrsina: 37m2, jednosoban
Parking: Ne

OPERA je studio apartman u srcu Beograda, usred pešačke zone, pored hotela "Mažestik". Prima tri odrasle osobe.

U 37 kvadrata površine studija OPERA smešteno je sve što je gostima potrebno za udoban i komforan boravak u najstrožem centru Beograda. U potpunosti je renoviran i opremljen novim nameštajem, a čitavim apartmanom dominiraju smeđe nijanse. Sastoji se od jedne velike sobe i kupatila sa tuš-kabinom. Čajna kuhinja je mala, ali dovoljna za pripremanje osnovnih obroka.Uzdignuta na malom stepeniku i nešto svetlijeg kolorita, vizuelno je odvojena od ostatka sobe. U sklopu kuhinjskog prostora je i trpezarijski sto sa dve stolice. 
Dobar raspored nameštaja čini ovaj studio veoma prostranim. Sa jedne strane bračnog kreveta boje svetlog drveta nalaze se udoban dvosed namenjen, između ostalog, spavanju trećeg gosta i stakleni stočič. Na drugoj strani, u ćošku, smešten je orman prosečne veličine za ovakav tip stanova. Na zidu naspramnom bračnom krevetu nalazi se televizor. Studio OPERA je i veoma dobro osvetljen zahvaljujući velikom prozoru, ali i rasveti na plafonu spuštenom duž svih ivica.
OPERA deli sudbinu većine apartmana u centru grada kada je u pitanju parking. Međutim, velika je prednost što se na manje od sto metara od Opere nalazi javna garaža „Obilićev venac“. Pored toga, iznad studio apartmana OPERA ušuškan je njegov apartman „blizanac“ FIGARO, te i pojedinačno i zajedno predstavljaju odličan izbor za grupu gostiju koja želi da boravi u kvalitetnom smeštaju u samoj pešačkoj zoni Beograda.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar