OPERAapartman Beograd, Obilićev venac, Strogi centar

44€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Obilićev venac
Broj soba: 1
Broj Osoba: 3
Sprat: 5
Površina: 37m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €44 €43.33 €42.86 €42.5 €42.22 €42
Cena €45 €90 €135 €180 €220 €260 €300 €340 €380 €420
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

OPERA je studio apartman u srcu Beograda, usred pešačke zone, pored hotela "Mažestik". Prima tri odrasle osobe.

U 37 kvadrata površine studija OPERA smešteno je sve što je gostima potrebno za udoban i komforan boravak u najstrožem centru Beograda. U potpunosti je renoviran i opremljen novim nameštajem, a čitavim apartmanom dominiraju smeđe nijanse. Sastoji se od jedne velike sobe i kupatila sa tuš-kabinom. Čajna kuhinja je mala, ali dovoljna za pripremanje osnovnih obroka.Uzdignuta na malom stepeniku i nešto svetlijeg kolorita, vizuelno je odvojena od ostatka sobe. U sklopu kuhinjskog prostora je i trpezarijski sto sa dve stolice. 
Dobar raspored nameštaja čini ovaj studio veoma prostranim. Sa jedne strane bračnog kreveta boje svetlog drveta nalaze se udoban dvosed namenjen, između ostalog, spavanju trećeg gosta i stakleni stočič. Na drugoj strani, u ćošku, smešten je orman prosečne veličine za ovakav tip stanova. Na zidu naspramnom bračnom krevetu nalazi se televizor. Studio OPERA je i veoma dobro osvetljen zahvaljujući velikom prozoru, ali i rasveti na plafonu spuštenom duž svih ivica.
OPERA deli sudbinu većine apartmana u centru grada kada je u pitanju parking. Međutim, velika je prednost što se na manje od sto metara od Opere nalazi javna garaža „Obilićev venac“. Pored toga, iznad studio apartmana OPERA ušuškan je njegov apartman „blizanac“ FIGARO, te i pojedinačno i zajedno predstavljaju odličan izbor za grupu gostiju koja želi da boravi u kvalitetnom smeštaju u samoj pešačkoj zoni Beograda.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet lifttuš Centralno grejanjeRadni sto kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: