l

Vrhunski LUX Apartmani Beograd - Najskuplji i najbolji!

Iz naše ponude izdvajamo grupu apartmana u Beogradu koji su po našem mišljenju korak dalje u odnosu na ostatak ponude. To su apartmani sa projektovanim enterijerima, dizajniranim komadnim nameštajem, poptuno opremljenim kuhinjama i kupatilima sa zavidnim spiskom aparature, sa rešenim parking prostorom, posteljinom i peškirima vrhunskog kvaliteta i konačno estetikom koja vidno odstupa od proseka.
Pogledajte i izaberite svoj luksuzni apartman u Beogradu!

Rezultat pretrage: Vrhunski LUX Apartmani Beograd - Najskuplji i najbolji!

Po ceni - rastuće
  • Po ceni - rastuće
  • Po ceni - opadajuće
  • Po broju osoba - rastuće
  • Po broju osoba - opadajuće

Jednosobni apartmani

2 60€

INTIMO je vrhunski, luksuzan apartman sa velikom hidromasažnom kadom, lociran u lepom delu Vračara u novoj zgradi. Đakuzi, ogledala na plafonu, bade mantili, papuče i bezbroj atraktivnih svetala - samo su neki interesantni detalji ove savršene oaze za dvoje.

Vračar Čuburska jednosoban, 30m2
4 P 68€

TEOREMA je najluksuzniji od malih apartmana iz naše ponude. Lociran je u strogom centru Beograda. Gostima na raspolaganju je parking mesto u dvorištu zgrade.

Strogi centar Simina jednosoban, 35m2
3 75€

SITI je luksuzan mali apartman za tri osobe na samoj Slaviji, sa garažnim mestom na raspolaganju gostima (uz doplatu)

Centar, Slavija Bulevar oslobođenja jednosoban, 33m2
3 75€

ARHITEKT je neobično dizajniran i veoma svetao studio apartman za dvoje u strogom centru Beograda, nadomak Knez Mihailove.

Strogi centar Obilićev venac jednosoban, 28m2
4 P 150€

H2O je privatni SPA centar u u Zemunu na Altini.

Zemun, Altina Ugrinovački put jednosoban, 80m2
4 150€

MEDUZA je savršeno mesto za relaksaciju. To je, pre svega, privatni spa centar koji sadrži hidromasažnu (đakuzi) kadu za četvoro, saunu, tursko kupatilo i slanu sobu. Nakon toga, ovo je apartman za četvoro u Zemunu.

Zemun Ugrinovačka jednosoban, 80m2

Dvosobni apartmani

2 58€

BANJA je apartman za dvoje, sa odvojenom spavaćom sobom, lociran u strogom centru Beograda, stotinak metara od Terazija.

Strogi centar Dobrinjska dvosoban, 40m2
3 60€

EKSKLUZIV je vrhunski apartman u novoj zgradi u širem centru Beograda, par stotina metara daleko od železničke stanice. Ima odvojenu spavaću sobu i prima četvoro.

Centar Sarajevska dvosoban, 50m2
4 70€

PARADIZO je, blago rečeno- vrhunski smeštaj za dva para u novoj, luksuznoj zgradi na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save. Đakuzi kada, sauna, dve terase, savršeno uređene sobe, fenomenalna rasveta...

Vračar Čuburska dvosoban, 76m2
2 P 75€

HARMONIJA je apartman koji čini klasu za sebe. Luksuzan stan u jednako luksuznoj zgradi, sa fenomenalnim enterijerom i savršenom brigom, kako o stanu tako i o gostima koji u njemu borave. HARMONIJA je savršeno mesto za dvoje, a za dodatnih 5 EUR/dan je savršeno mesto i za Vaš automobil.

Vračar Maksima Gorkog dvosoban, 52m2
4 75€

LORD je luksuzan apartman u strogom centru Beograda. Ima odvojenu spavaću sobu i može da primi četiri osobe.

Strogi centar Čika Ljubina dvosoban, 56m2
4 P 78€

MILANO je veoma luksuzan apartman na Vračaru sa parkingom pogodan za boravak 4 osobe. Vanserijski interesantan dizajn, i mnoštvo nesvakidašnjih elemenata (poput đakuzija) čine ga visokom klasom u našoj ponudi.

Vračar- Autokomanda Nebojšina dvosoban, 55m2
4 P 85€

JOVAN je luksuzan apartman u vrhunskoj, novoj zgradi, pored Hrama Svetog Save na Vračaru. Uz fenomenalan pogled na Hram, divnu terasu, prestižno okruženje i parking mesto u garaži, u ovom zaista luksuznom smeštaju može da uživa četvoro odraslih.

Vračar, Slavija Skerlićeva dvosoban, 60m2
4 90€

FANTAZIJA je jednostavno fantastičan apartman u strogom centru Beograda, stotinak metara udaljen od terazijske česme. Ovaj fenomenalno dizajnirani prostor prima do četiri odrasle osobe.

Strogi centar, Terazije Prizrenska dvosoban, 50m2
4 100€

DAMA je luksuzan apartman u strogom centru Beograda, stotinak metara od pešačke zone. Ima spavaću sobu, terasu i prima četiri osobe.

Strogi centar Kneginje Ljubice dvosoban, 50m2
4 100€

ŠEĆERLEMA je vrhunski apartman na dan sa đakuzijem na Novom beogradu. Ovaj fantastični enterijer pripremljen je da pruži iskustvo luksuza za dve osobe.

Novi Beograd bul Zorana Đinđića dvosoban, 90m2
4 100€

ROMANTIKA je luksuzan apartman za četvoro, smešten u strogom centru Beograda, nadomak Terazija. Ima zasebnu spavaću sobu i fenomenalnu terasu sa pogledom na park.

Strogi centar, Terazije Prizrenska dvosoban, 70m2
4 P 110€

GRAND je luksuzan apartman na poslednjem spratu zgrade u strogom centru Beograda. Za dodatnih 10 EUR/dan gostima je na raspolaganju i parking mesto.

Strogi centar Čika Ljubina dvosoban, 90m2
4 P 120€

ALABAMA je vrhunski uređen apartman u pešačkoj zoni u centru Beograda. Ima odvojenu spavaću sobu i prima četiri osobe.

Strogi centar Čika Ljubina dvosoban, 40m2
4 P 120€

TENESI je fenomenalno uređen apartman sa đakuzi kadom u centru Beograda. Ima odvojenu spavaću sobu i prima četiri osobe.

Strogi centar Čika Ljubina dvosoban, 45m2
4 120€

VEGAS je vrhunski apartman sa "đakuzijem", lociran u srcu Beograda, u pešačkoj zoni, trideset koraka udaljen od česme u Knez Mihajlovoj ulici. Deo je mini hotela i ima zasebnu spavaću sobu. Savršeno je mesto za par a može da primi i do četiri osobe.

Strogi centar Čika Ljubina dvosoban, 40m2
4 P 150€

TEKSAS je vrhunski apartman sa "đakuzijem", smešten u mini hotelu, u srcu Beograda, u pešačkoj zoni. Ima zasebnu spavaću sobu i savršeno je mesto za par.

Strogi centar Čika Ljubina dvosoban, 40m2
4 P 250€

OLIMPIK je zapravo privatni spa centar u kome je moguće i prespavati. Uz informaciju da ima bazen 10x5 metara, đakuzi za osmoro, saunu, te da su dozvoljene žurke za do 17 osoba (cena za dve osobe je 300 EUR/dan, a svaka sledeća doplaćuje +20 EUR).

Zemun, Altina Ugrinovački put dvosoban, 130m2

Trosobni i veći apartmani

4 P 85€

HOLIDEJ apartman je bez dileme najkompletniji i jedan od najboljih apartmana koji se izdaju po sistemu "stan na dan" u Beogradu. Gostima su na raspolaganju čak dva parking mesta u garaži.

Novi Beograd Španskih Boraca trosoban, 75m2
4 P 88€

VALCER je grandiozan i lepo uređen apartman na Dorćolu. Ima dve spavaće sobe, dva kupatila i kapacitet četiri osobe.

Strogi centar Kapetan Mišina trosoban, 110m2
4 90€

ARIJA je izvanredno uređen trosoban apartman na Novom Beogradu. Nalazi se prekoputa Novog Merkatora i udobno smešta četiri osobe.

Novi Beograd Bulevar Z. Djindica trosoban, 69m2
6 95€

ALFONSO je luksuzno opremljen stan na dan u centru Beograda. Idealan je za četiri, a može da primi do šest osoba.

Strogi centar Gospodar Jovanova trosoban, 85m2
6 95€

Apartman NEBO je luksuzan trosoban apartman u centru Beograda, na Slaviji, sa fenomenalnim pogledom sa dvanaestog sprata na ceo Novi Beograd.

Centar, Slavija Kralja Milutina trosoban, 120m2
4 120€

MARTIN je luksuzan apartman u Lamartinovoj ulici na Vračaru. Ima dve spavaće sobe, od kojih svaka ima svoje kupatilo, odvojen wc, veliki dnevni boravak i terasu koja okružuje ceo apartman.

Vračar Lamartinova trosoban, 145m2
4 P 190€

LUKS je jedan od najluksuznijih apartmana u našoj ponudi. Nalazi se u Beogradu na vodi, ima 2 spavaće sobe, 2 kupatila i parking mesto.

Centar, Beograd na vodi Hercegovačka trosoban, 87m2