SIESTA apartman Beograd, Antifašističke borbe, Novi Beograd, Arena

Dodaj na spisak 

* 35€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Arena
Adresa: Antifašističke borbe
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 2
Povrsina: 32m2, jednosoban
Parking: Ne

Studio apartman SIESTA nalazi se na Novom Beogradu u blizini Arene. Idealan je za dvoje, ali je uz pomoćni ležaj i doplatu moguć boravak i tri osobe.

SIJESTA je jedan od dva skromno opremljena studio apartmana za najam na kratak rok na Novom Beogradu (blizanac joj je TEKILA). U pitanju su uredne garsonjerice ponešto nalik na unapređenu hotelsku sobu. SIESTA ima čajnu kuhinju, odvojeno kupatilo, bračni ležaj, fotelju sa kafe stočićem i mali šank za doručak pored izlaza na terasu. Iako postoji mogunost uvođenja trećeg kreveta uz doplatu, to bi moglo značajno uticati na komfor pa je najbolje reći da je apartman namenjen dvoma.
Lokacija će zasigurnmo odgovarati onima koji traže stanove na dan kod Arene. Pošto vas od nje deli manje od 5 minuta šestnje. Parking duž ulice se ne plaća, a u kraju imate dovoljno prodavnica, pekara i drugih uslužnih delatnosti za udoban boravak. Sve u svemu ako vam je bitan smeštaj blizu Beogradske Arene, SIJESTA vam to svakako nudi.

Opremljenost apartmana:

  • Centralno grejanje
  • tuš
  • terasa
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar