ZETA apartman Beograd, Crnogorska, Centar, Savamala

Dodaj na spisak 

* 50€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Savamala
Adresa: Crnogorska
Broj soba: 2
Broj osoba: 6
Sprat: 2
Povrsina: 60m2, dvosoban
Parking: Ne

ZETA je apartman sa spavaćom sobom, pored Brankovog mosta, u delu grada poznatijem kao Savamala. Prima čak šest osoba.

Na površini od šezdesetak kvadrata, apartman ZETA pakuje jedan nenametljivo prijatan i izuzetno uredan ambijent za boravak čak šest odraslih osoba. Sastoji se od četiri zasebne prostorije. Prvu čini veoma lepo uređena i solidno opremljena kuhinja sa pripadajućom trpezarijom za četiri osobe. Druga je prostrana dnevna soba u kojoj su ugaona garnitiura i dvosed na rasklapanje koji po potrebi postaju dupli ležajevi. Treću čini izuzetno lepo uređena spavaća soba sa velikim ugradnim garderoberom i lepim bračnim ležajem sa tapaciranim uzglavljem. Poslednje u nizu je moderno i skladno kupatilo sa velikom staklenom tuš kabinom. Dizajn enterijera je zaista prijemčiv, a karakterišu ga svedene forme i umirujuća paleta boja. Aranžaman spavanja je 2+2+2, što može pogodvati porodicama ili manjoj grupici parova, no treba imati u vidu da cena zavisi od broja gostiju, tako da vas savetujemo da konsultujete detaljan cenovnik. Inače, boravkom u apartmanu ZETA dobijate još jednu zanimljivu pogodnost a to je mogućnost korišćenja bicikla. S obzirom da je parking praktično nemoguće naći na ulici ( a i javni parkinzi su često krcati) ovakav ekološki vid prevoza  vam daje priliku da upoznate Beograd na jedan malo drugačiji način.
Apartman je izvaredno pozicioniran za sve koji traže smeštaj u Savamali. Za sve one koji se pitaju zašto bi baš tu tražili smeštaj, reći ćemo da je u pitanju jedna od najpopularnijih četvrti za noćne izlaske u Beogradu, kojoj ne manjka ni kulturnih sadržaja. U blizini apartmana je Zeleni Venac (saobraćajno čvorište i zelena pijaca) , Glavna autobuska i železnička stanica, a i Beogradska tvrđava (Kalemegdan) je  na manje od 10 minuta hoda. Jasno je da može biti interesantan veoma širokoj paleti posetilaca, a mi bismo ga najviše preporučili grupama mladih na proputovanju kroz srpsku prestonicu. Sve u svemu, ukoliko tražite lepo uređen apartman za šest osoba u Savamali u Beogradu, ZETA je apartman koji vas svakako neće razočarati.   

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar