ZELENI apartman Beograd, Zmaj Jovina, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 48€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Zmaj Jovina
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 0
Povrsina: 60m2, dvosoban
Parking: Ne

ZELENI je fenomenalan dupleks apartman u dvorišnoj kući u strogom centru Beograda. Osim nesvakidašnjeg enterijera, gostima je na raspolaganju očaravajuće dvorište- vlastiti park na par koraka od popularnog Kneza.

Na svojih šezdeset kvadrata i dva nivoa  ZELENI pruža savršen komfor za čak četiri odrasle osobe. Na donjem spratu je dnevni boravak otvorenog koncepta i kupatilo, a na gornjem spratu potkrovlju spavaća soba sa još jednim, za nijansu, skupocenijim kupatilom. Granica između dobro opremljenog kuhinjsko-trepzarijskog prostora i ostatka dnevne sobe je samo funkcionalna, a visoki plafon pojačava  osećaj  prostranstva. Za spavanje na donjem spratu je rezervisan dvosed koji se rasklapa, a za odlaganje stvari rustični garderober. Na gornjem spratu, za to je rezervisan lep bračni ležaj.  Zajedno sa bratom blizancem - PLAVIM čini celinu koja je savršeno mesto za odmor za  odraslih osoba. Jedan kvalitet koji ih izdvaja od 99% drugih apartmana u centru Beograda je to što imaju i zajedničko dvorište čije uređenje liči na botančku baštu. 
Lokacija je - “strogi” centar. Kamenčićem možete da dobacite do Knez Mihajlove ulice (glavnog gradskog korzoa), a Trg republike i Kalemegdan su na gotovo jednakoj udaljenosti – što je otprilike nekih pet minuta laganog hoda. Pošto je u pitanju turistički centar garad dovoljno je reći da sadržaja ima u izoblju. Za one koji dolaze kolima, u blizini je jedan privatni parking i višespratna garaža na Obilićevom vencu (gde dnevne parking karte koštaju između 15 i 20 evra na dan). Cena varira u zavsnosti od broja gostiju tako da vas savetujemo da pogledate detaljan cenovnik pre bukiranja. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • dva kupatila
  • kablovska TV
  • dvorište
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar