VIOLETAapartman Beograd, Pavla Vujisića, Zemun, Altina

29€ P
Lokacija: Zemun, Altina
Adresa: Pavla Vujisića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 3
Površina: 36m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €30 €30 €30 €30 €29 €28.33 €27.86 €27.5 €27.22 €27
Cena €30 €60 €90 €120 €145 €170 €195 €220 €245 €270
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

VIOLETA je odličan dvosoban stan na dan u Zemunu, u naselju Altina. Ima odvojenu spavaću sobu, terasu i prima četiri osobe.

Teško je bolje sumirati VIOLETU od ove uvodne rečenice. Nov i u novoj zgradi ovaj dvosoban apartman čine jedna simpatična spavaća soba sa bračnim ležajem, moderno kupatilo sa cilindričnom tuš kabinom i dnevni boravak, polu-otvorenog koncepta u kome je iza namenski urađene pregrade spakovana mala i dobro opremljena kuhinja. Ceo apartman krasi upečatljiva nijansa ljubičaste boje, bilo kao glavni motiv (što je slučaj sa spavaćom sobom) ili kao lajt motiv u kombinaciji sa nijansama sive, što je slučaj sa dnevnom sobom i kuhinjom. Predviđen je za do četiri odrasle osobe. Od toga bi dve delile bračni ležaj u spavaćoj, a druge dve dopadljiv moderan kauč u dnevnoj sobi, koji se rasklapa u dupli ležaj. Stan dodatno oplemenjuju simpatični ukrasni detalji (stauete Bude, veštačko rastinje i sl.), kao i mala terasa sa setom za sedenje za dve osobe. 
Apartman VIOLETA je u naselju Altina, na obodu Zemuna. Posbeno je pogodan za one koji dolaze sopstvenim automobilom, pošto je van zonskog sistema parkiranja, a u blizini čak tri autoputa –Niš, Zagreb i Novi Sad. Pritom, cena mu je više nego pristupačna, pa ako ste tražili izuzetno lepo prenoćište za do 4 osobe na Altini, nemojte propuštati VIOLETU.   

Opremljenost apartmana:

klima uređajparking terasaelektrični radijatori kablovska TVtuš bežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: