Parking

TRIO apartman Beograd, Gostivarska, Voždovac

Dodaj na spisak 

* 50€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Voždovac
Adresa: Gostivarska
Broj soba: 3
Broj osoba: 4
Sprat: 0
Povrsina: 42m2, trosoban
Parking: garaža na upit

TRIO je apartman sa đakuzijem na Voždovcu. Ima dve spavaće sobe i udobno smešta četiri osobe.

TRIO je apartman sa đakuzijem i čak dve spavaće sobe. Smešten je na prizemlju nove stambene zgrade i ima zaseban izdvojen ulaz. Radi se o prostoru kompletno renoviranom za kratkoročno izdavanje. U jednoj spavaćoj sobi je bračni ležaj, a u drugoj su dva singl ležaja, tako da u apartmanu komotno mogu boraviti četiri osobe. Svaka spavaća soba sadrži i televizor, za razliku od dnevnog boravka u kome su čajna kuhinja, kanabe sa stočićem i đakuzi kada. Kupatilo je moderno, sa tuš-kabinom i osnovnim sanitarijama.
Nalazi se u ulici paralelnoj sa jednom od 10 glavnih beogradskih saobraćajnica - Vojvode Stepe na Voždovcu. S obzirom da se ispred zgrade nalazi veliki broj parking mesta i da je parking u ovom delu grada besplatan, apartman TRIO idealan je za boravak gostiju koji u Beograd dolaze sopstvenim automobilom. No, u blizini je i stajalište autobusa i tramvaja, te se do centra grada prevozom može doći za petnaestak minuta. Uz brojne sadržaje koje nudi ulica Vojvode Stepe, kao centar ovog dela Voždovca, apartman TRIO je neobičan izbor za četiri osobe koje traže apartman za sa đakuzijem u Beogradu. Cena zavisi od broja gostiju tako da vas savetujemo da konsultujete detaljan cenovnik pre bukiranja.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • dodatni TV u spavaćoj
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • kablovska TV
  • đakuzi kada
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar