TODORapartman Beograd, Cvijićeva, Centar

35€
Lokacija: Centar
Adresa: Cvijićeva
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 6
Površina: 34m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €35 €35 €35 €35 €34 €33.33 €32.86 €32.5 €32.22 €32
Cena €35 €70 €105 €140 €170 €200 €230 €260 €290 €320
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

TODOR je izuzetno uredan i veoma povoljan apartman za dvoje, smešten u centru Beograda, petnaestak minuta šetnje od Trga republike. Ima terasu i može da primi dvoje.

Ako vam treba pristupačan apartman za dvoje u širem centru Beograda, TODOR je svakako vredan Vaše pažnje. Ovaj stan od 34 kvadratna metra sadrži sve što je potrebno za udoban i lep boravak, od kompaktnosti i funkcionalnosti prostora, do urednosti i relativno centralne lokacije koje su uvek dobrodošle.Sa samog ulaza imate pogled na čitav stan, a iz malenog hodnika možete direktno skrenuti u svetlu spavaću sobu u čijem se centru šepuri standardni bračni krevet sa noćnim stočićima sa obe strane. Tu je i pozamašan ormar za odlaganje garderobe, dok u ugradni plakar u hodniku možete odložiti kabaste kofere i prtljag. U spavaćoj sobi je i vremešni televizor, sa kablovskim priključkom. Iz nje se izlazi  na terasu odakle se pruža pogled sa visina šestog sprata na prilično prometnu Cvijićevu ulicu i okolinu. Potpuno opremljena kuhinja i trpezarija dele drugu prostoriju u stanu. I ovde možete naći sve što vam treba za pripremanje obroka ili druženje uz šoljicu čaja. Prostranost i jednostavnost odlikuju ovaj prostor, kao i halogeno osvetljenje na spuštenoj tavanici, a od uređaja tu je i mašina za pranje sudova, što je krajnje neuobičajeno (ali svakako poželjno) kada je u pitanju cenovno povoljan apartmanski smeštaj u Beogradu. Malo kupatilo je izuzetno funkcionalno: ima tuš kabinu, veliko ogledalo, ugradni aspirator i zanimljive dekorativne detalje.
U okolini ima mnoštvo zanimljivih kafića i restorančića gde po manjim cenama nego u strogom centru možete uživati u svom obroku (jedan od njih je i veoma dugovečni Burito Bar). S druge strane, do „strogog” centra treba malo više od petnaest minuta peške ili 7 minuta gradskim prevozom. Sve u svemu, TODOR je relativno povoljan stančić za dvoje za sve koji vole da malo prošetaju do samog centra grada i upoznaju Beograd van turističkih atrakcija.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovetuš liftterasa Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: