TODOR apartman Beograd, Cvijićeva, Centar

Dodaj na spisak 

* 30€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar
Adresa: Cvijićeva
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 6
Povrsina: 34m2, jednosoban
Parking: Ne

TODOR je izuzetno uredan i veoma povoljan apartman za dvoje, smešten u centru Beograda, petnaestak minuta šetnje od Trga republike. Ima terasu i može da primi dvoje.

Ako vam treba pristupačan apartman za dvoje u širem centru Beograda, TODOR je svakako vredan Vaše pažnje. Ovaj stan od 34 kvadratna metra sadrži sve što je potrebno za udoban i lep boravak, od kompaktnosti i funkcionalnosti prostora, do urednosti i relativno centralne lokacije koje su uvek dobrodošle.Sa samog ulaza imate pogled na čitav stan, a iz malenog hodnika možete direktno skrenuti u svetlu spavaću sobu u čijem se centru šepuri standardni bračni krevet sa noćnim stočićima sa obe strane. Tu je i pozamašan ormar za odlaganje garderobe, dok u ugradni plakar u hodniku možete odložiti kabaste kofere i prtljag. U spavaćoj sobi je i vremešni televizor, sa kablovskim priključkom. Iz nje se izlazi  na terasu odakle se pruža pogled sa visina šestog sprata na prilično prometnu Cvijićevu ulicu i okolinu. Potpuno opremljena kuhinja i trpezarija dele drugu prostoriju u stanu. I ovde možete naći sve što vam treba za pripremanje obroka ili druženje uz šoljicu čaja. Prostranost i jednostavnost odlikuju ovaj prostor, kao i halogeno osvetljenje na spuštenoj tavanici, a od uređaja tu je i mašina za pranje sudova, što je krajnje neuobičajeno (ali svakako poželjno) kada je u pitanju cenovno povoljan apartmanski smeštaj u Beogradu. Malo kupatilo je izuzetno funkcionalno: ima tuš kabinu, veliko ogledalo, ugradni aspirator i zanimljive dekorativne detalje.
U okolini ima mnoštvo zanimljivih kafića i restorančića gde po manjim cenama nego u strogom centru možete uživati u svom obroku (jedan od njih je i veoma dugovečni Burito Bar). S druge strane, do „strogog” centra treba malo više od petnaest minuta peške ili 7 minuta gradskim prevozom. Sve u svemu, TODOR je relativno povoljan stančić za dvoje za sve koji vole da malo prošetaju do samog centra grada i upoznaju Beograd van turističkih atrakcija.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • mašina za sudove
  • tuš
  • lift
  • terasa
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • veš mašina
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar