TALAS apartman Beograd, Kapetan Mišina, Centar, Dorćol

Dodaj na spisak 

* 30€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Kapetan Mišina
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 4
Povrsina: 50m2, dvosoban
Parking: Ne

TALAS je dvosoban stan na dan na Dorćolu. Prima četiri osobe.

Smešten na četvrtom spratu starije zgrade na „gornjem“ delu Dorćola, TALAS je prostran i relativno povoljan stan na dan, za do četiri odrasle osobe. Čine ga malo predsoblje, oveća dnevna soba na koju se sa jedne strane nadovezuje samo delimično pregrađena spavaća soba i kuhinjsko-trpezarijski „konglomerat“ sa druge strane. Ovo potonje je, ustvari, prostorija u kojoj je šankom funkcionalno ograničen prostor sa još jednim setom za sedenje (dvosedom i dve fotelje), trpezarija, čajna kuhinja (na raspolaganju je samo uređaj sa dve grejne ploče i mikrotalasna pećnica) i izuzetno skromno dimezionirano kupatilo sa tuš kadom. Ova pomalo neobična organizacija može se pokazati praktičnom kada su prisutne sve četiri osobe, ali to ostaje na nivou možebitnosti. Raspored spavanja je 2+2 – dvoje na bračnom u spavaćoj, a drugo dvoje na  dopadljivo tapaciranom trosedu u dnevnoj sobi, koja se rasklapa. 
Lokacija TALASA je izvrsna za one koji traže „strogi“, odnosno, turistički centar grada. Na svega nekoliko minuta hoda od Kalemegdana, velikim brojem kulturno-istorijskih ustanova, ali i komercijalno-zabavnih sadržaja u okruženju, izvrsno je pozicioniran za gradski odmor. Parking je duž ulice je moguć u teoriji, ali ograničen na do tri sata. Do obližnjih javnih garaža i parkinga potrebno je petnaestak minuta hoda i otpilike isto toliko eura za dnevnu parking kartu. Cena najma apartmana zavisi od broja gostiju najpovoljniji je za dvoje. Stoga ako tražite stan na dan na Gornjem Dorćolu za četiri osobe, TALAS je jedan od mogućih izbora. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • lift
  • Centralno grejanje
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar