STUDENT apartman Beograd, Studentski trg, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 39€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Studentski trg
Broj soba: 2
Broj osoba: 5
Sprat: 6
Povrsina: 50m2, dvosoban
Parking: Ne

STUDENT je perfektno lociran apartman sa odvojenom spavaćom sobom i terasom, sposoban da primi pet odraslih osoba po fenomenalnoj ceni. Od Knez Mihajlove udaljen je stotinak metara.

Apartman STUDENT u Beogradu je prikladno nazvan smeštajni kapacitet kako zbog svoje lokacije tako i zbog opšteg kvaliteta opremanja. U pitanju je dosta funkcionalan dvosoban stan u kome su dve glavne prostorije s jedne strane spojene hodnikom a sa druge terasom. Spavaća soba u kojoj je bračni ležaj i solidan garderober je na jednom kraju, a dnevni boravak sa kuhinjom otvorenog koncepta na drugom. U sredini je malo kupatilo sa praktičnom veš mašinom i relativno dotrajalom kadom koja uprkos svemu obavlja svoju funkciju. U dnevnoj sobi se nalaze dva rasklopiva kauča: jedan može postati bračni ležaj a drugi singl. U njemu se nalazi i trpezarijski sto sa stolicama za troje. Kuhinja je opremljena  najneophodnijim elementima te se u njoj mogu pripremati i zahtevniji obroci. Sam enterijer je prihvatljiv i na trenutke dopadljiv, iako postoje detalji koji mogu delovati nedovršeno. Standardne pogodnosti (wi-fi, kablovska televizija) su naravno tu.Najupečatljivija prednost ovog apartmana u Beogradu je svakako lokacija. Ukoliko ste deo omanje grupe prijatelja na gradsklom odmoru, teško da možete odabrati bolje mesto za kratkoročni smeštaj. Knez Mihajlova, Trg republike i Kalemegdan su Vam u neposrednom komšiluku, a samim tim i kulturno istorijsko jezgro grada. To sa sobom donosi i brojne druge pogodnosti kao što su prodavnice koje rade 24 časa, a i odličnu povezanost sa drugim delovima grada. Osim toga, u pitanju je jedan od najjeftinijih smeštaja za pet osoba na ovako zavidnoj lokaciji u Beogradu.  

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • terasa
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • kada

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar