SOLO apartman Beograd, Gostivarska, Voždovac

Dodaj na spisak 

* 34€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Voždovac
Adresa: Gostivarska
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 0
Povrsina: 34m2, jednosoban
Parking: Ne

SOLO je studio apartman na Voždovcu. Nalazi se u blizini voždovačke crkve i udobno smešta dve osobe.

Studio SOLO prostire se na površini od tridesetak metara kvadratnih i nepravilnog je oblika. Podeljen je na dve celine, od kojih jednu čini ulazni hodnik sa garderoberom, čajna kuhinja i kupatilo sa tuš-kabinom. Druga celina je namenjena dnevnom boravku, gde se nalaze dve barske stolice za šankom (koji razdvaja deo hodnika i dnevni boravak), bračni ležaj, tv i klupa sa stočićem. Prostor je u tamnim nijansama drveta, sa bež i narandžastim detaljima. Na zidu iznad bračnog kreveta je veliko ogledalo, a opuštajućoj atmosferi doprinosi rasveta koju čini nekoliko lustera sa industrijskim sijalicama.
SOLO je studio apartman na Voždovcu, nedaleko od supermarketa VERO i ulice Vojvode Stepe. Pogodan je za boravak gostiju kojima nije primarno da budu u centru grada, a koji žele da do njega brzo dođu automobilom ili prevozom. Parking ispred zgrade je slobodan i ne podleže zonskoj naplati parkiranja. Takođe, apartman SOLO može biti dobar izbor za goste kojima je potreban apartman blizu VMA, s obzirom na to da je od njega udaljen nešto više od 3 km. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar