SIRENAapartman Beograd, Jurja Gagarina, Novi Beograd, Belvil

49€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurja Gagarina
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 8
Površina: 65m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

SIRENA je prostran, dvosoban apartman u Belvilu sa sopstvenim parkingom, terasom i kapacitetom da primi do četiri odrasle osobe. Potpuno je opremljen za kraće, ali i srednjeročne i duže boravke.

Smeštena na osmom spratu jednog od četrnaest Belviliskih solitera, SIRENA sa  svojih šezdeset pet kvadrata prostora, koje doživljavate znatno većim zahvaljujući visokim plafonima i obiljem dnevne svetlosti koja dopire kroz velike prozore, pruža sve što vam je potrebno za ugodan boravaka u Beogradu. Ima klasičan raspored prostorija za ovaj tip apartmana: dnevnu sobu sa pripadajućom trpezarijom, prohodnu kuhinju u dva niza, kupatilo sa kadom, te predsoblje i dugačak hodnik u obliku latiničnog slova L koje vodi do spavaće sobe. Nameštaj je više nego korektan, kao i sveukupna opremljenost apartmana tehnikom (ima sasvim dovoljno mesta za odlaganje stvari, u kupatilu je veš mašina, a u kuhinji pored standardne aparature ima i mašina za sudove). Ukrasnih detalja nema previše, a lepe i oprečne palete boja daju karakter svakoj od prostorija. Za spavanje su predviđeni bračni ležaj sa tapaciranim uzglavljem u spavaćoj sobi i kombinovana ugaona garnitura koja se rasklapa u bračni ležaj (aranžman je 2+2). 
Ono što važi za sve stanove na dan u Belvilu, po pitanju prednosti lokacije, važi i za SIRENU. Okružen bitnim gradskim saobraćajnicama (uključujući i auto put) ovaj rezidencijalni kompleks ima izvrsnu  povezanost sa skoro svim delovima grada. Samo naselje obiluje interesantnim lokalima, a među njima je i Delta Siti  - šoping mol srednje veličine sa svim mogućim tipovima zabavnih sadržaja. Ukoliko posećujete Beograd u proleće ili leto, značiće vam i blizina Savskog keja, a samim tim i najpoznatijeg beogradskog kupališta (Ade Ciganlije). Apartman dolazi sa parking mestom u podzemnoj garaži zgrade uključenom u cenu najma, što je u Belvilu značajna stavka (potražnja za parkingom je velika). Sve u svemu, ako tražite prostran, dvosoban apartman u jednom od najboljih krajeva Novog Beograda sa garažom, nema razloga da razmotrite SIRENU.       

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovekada liftkablovska TVPristup za invalide Centralno grejanjebežični internet mašina za vešparking

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: