Parking

SIRENA apartman Beograd, Jurja Gagarina, Novi Beograd, Belvil

Dodaj na spisak 

* 49€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Jurja Gagarina
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 65m2, dvosoban
Parking: Da

SIRENA je prostran, dvosoban apartman u Belvilu sa sopstvenim parkingom, terasom i kapacitetom da primi do četiri odrasle osobe. Potpuno je opremljen za kraće, ali i srednjeročne i duže boravke.

Smeštena na osmom spratu jednog od četrnaest Belviliskih solitera, SIRENA sa  svojih šezdeset pet kvadrata prostora, koje doživljavate znatno većim zahvaljujući visokim plafonima i obiljem dnevne svetlosti koja dopire kroz velike prozore, pruža sve što vam je potrebno za ugodan boravaka u Beogradu. Ima klasičan raspored prostorija za ovaj tip apartmana: dnevnu sobu sa pripadajućom trpezarijom, prohodnu kuhinju u dva niza, kupatilo sa kadom, te predsoblje i dugačak hodnik u obliku latiničnog slova L koje vodi do spavaće sobe. Nameštaj je više nego korektan, kao i sveukupna opremljenost apartmana tehnikom (ima sasvim dovoljno mesta za odlaganje stvari, u kupatilu je veš mašina, a u kuhinji pored standardne aparature ima i mašina za sudove). Ukrasnih detalja nema previše, a lepe i oprečne palete boja daju karakter svakoj od prostorija. Za spavanje su predviđeni bračni ležaj sa tapaciranim uzglavljem u spavaćoj sobi i kombinovana ugaona garnitura koja se rasklapa u bračni ležaj (aranžman je 2+2). 
Ono što važi za sve stanove na dan u Belvilu, po pitanju prednosti lokacije, važi i za SIRENU. Okružen bitnim gradskim saobraćajnicama (uključujući i auto put) ovaj rezidencijalni kompleks ima izvrsnu  povezanost sa skoro svim delovima grada. Samo naselje obiluje interesantnim lokalima, a među njima je i Delta Siti  - šoping mol srednje veličine sa svim mogućim tipovima zabavnih sadržaja. Ukoliko posećujete Beograd u proleće ili leto, značiće vam i blizina Savskog keja, a samim tim i najpoznatijeg beogradskog kupališta (Ade Ciganlije). Apartman dolazi sa parking mestom u podzemnoj garaži zgrade uključenom u cenu najma, što je u Belvilu značajna stavka (potražnja za parkingom je velika). Sve u svemu, ako tražite prostran, dvosoban apartman u jednom od najboljih krajeva Novog Beograda sa garažom, nema razloga da razmotrite SIRENU.       

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • mašina za sudove
  • kada
  • lift
  • kablovska TV
  • Pristup za invalide
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • parking

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar