SFERAapartman Beograd, Đorđa Stanojevića, Novi Beograd, Belvil

49€
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Đorđa Stanojevića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 10
Površina: 55m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €55 €50 €50 €50 €49 €48.33 €47.86 €47.5 €47.22 €47
Cena €55 €100 €150 €200 €245 €290 €335 €380 €425 €470
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

​SFERA je izuzetno moderno dizajniran dvosoban apartman u Belvilu sa svim preimućstvima koje ova lokacija pruža za kvalitetan smeštaj. U njemu mogu boraviti četiri odrasle osobe.

Apartmani na dan u Belvilu slove za najstandardizovaniju, a umnogome i najkomforniju varijantu smeštaja na Novom Beogradu – uniformno su dobri. SFERA je apartman u čijem je opremanju načinjen korak dalje pa je na inače već prilično lep enterijer dodato mnoštvo modernih elemenata koji ga guraju u klasu estetske izvrsnosti. Svakoj od prostorija dodati su elementi koji ih čine vizuelnim praznikom (čak i kada ih posmatrate u izolaciji), a lajt motivi su dosledni kada se stan posmatra kao celina. Tako pored bravurozne gipsane konstrukcije koja obuhvata i zidove i plafon u dnevnom boravku, imate zbilja izvanredno rešeno osvetljenje, ugradne garderobere i fantastičnu kombinaciju boja. U trpezariji je ispod fantastičnog devetnaestokrakog lustera  u istom koloritu spakovan jako lep kutak za obedovanje koji je jednako intersantan i za druženje. Standardna prohodna kuhinja u dva niza prati glavni motiv, te je samo kupatilo ostalo u donekle izvornom stanju (mada je i njemu dodato dosta detalja poput staklenog panela na kadi). Konačno tu je i jedna od ubedljivo najinteresantnijih spavaćih soba – u Belvilu svakako najinteresantnija. Sa efektom zvezdanog neba ugaonim plakarom i lepim francuskim ležajem koji gleda na dodatni TV, zasigurno je jedna od najupečatljivijih u našoj ponudi uopšte. Posle hvalospeva vredi napomenuti da su na nekima od delova nameštaja vidni tragovi korišćenja , kao i to da nema svoje parking mesto. Međutim, SFERA prevazilazi prosek, i to njena cena odražava.
O prednostima Belvila kao lokacije za kratkoročni smeštaj je već previše puta rečeno sve: visok standard održavanja, Delta Siti u komšiluku, mnoštvo sdaržahja, dobra veza sa glavnim saobraćajnicama i blizina Savskog Keja - sve to čini Belvil naseljem poželjnim za život. A sve gore pomenuto čini SFERU poželjnom za smeštaj. Tako da ako vam nije potreban parking, a želite lep i drugačiji stan na dan u Belvilu, obavezno pogledajte SFERU. 

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovebežični internet liftmikrotalasna rernakada Centralno grejanjeterasaPristup za invalide mašina za veškablovska TVTV u spavaćoj

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: