ŠEŠIR apartman Beograd, Skadarska, Strogi centar, Skadarlija

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar, Skadarlija
Adresa: Skadarska
Broj soba: 2
Broj osoba: 3
Sprat: 4
Povrsina: 42m2, dvosoban
Parking: Ne

ŠEŠIR je u potpunosti renoviran apartman u strogom centru Beograda, u Skadarliji, kod restorana "Tri šešira". Ima odvojenu spavaću sobu i udoban je smeštaj za troje odraslih.

Apartman se nalazi na četvrtom spratu zgrade koja nema lift, pa ga to preporučuje mlađim ljudima, kojima sedamdesetak stepenika ne predstavlja veći problem. Prostor je organizovan u tri odvojene celine: dnevni boravak (u čijem je sastavu čajna kuhinja i trpezarija), kupatilo i najveća, spavaća soba. Sa ulaznih vrata naći ćete se u maloj i solidno opremljenoj kuhinjici koja umesto obične ima mikrotalasnu pećnicu i koja je šankom za doručak i dve lepe barske stolice odvojena od ostatka dnevne sobe. Prostor za sedenje je neuobičajeno skromnih dimenzija, a rasklapanjem lepog dvoseda postaje i mesto za počinak za treću osobu. Spavaća soba je u odnosu na sve ostale najgabaritnija a pošto je i u njoj  set za sedenje, može preuzeti ulogu dnevne (položaj televizora je svakako povoljniji za Vaš vrat). Kupatilo je sa tuš kabinom. Čitavim apartmanom dominira blaga pastelna nijansa žute, koja dolazi do izražaja zahvaljujući pametnom, gotovo galerijskom tipu osvetljenja. U kombinaciji sa nekolicinom rustičnih i modernih ukrasnih detalja doprinosi lepoj i ušuškanoj atmosferi za kraći boravak.
ŠEŠIR je jedan od retkih apartmana koji se nalaze u samom srcu boemske četvrti-Skadarlije. Starogradska muzika, veselje, kvalitetna hrana i piće i rojevi veselih ljudi su Vam na dlanu tako da ne morate daleko da idete da biste uživali. U komšiluku je i sada čuvena  Silikonska dolina a do Knez Mihajlove je potrebno svega pet minuta šetnje. Sve u svemu, ukoliko ste tražili apartman za tri osobe na kratak  rok, lociran savršeno za gradski odmor u Beogradu, komotno okačite svoj šešir u ŠEŠIRU.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • električni radijatori
  • mikrotalasna rerna
  • dodatni TV u spavaćoj
  • kablovska TV
  • tuš
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar