Parking

SAVADA apartman Beograd, Uroša Martinovića, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 37€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Uroša Martinovića
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 1
Povrsina: 30m2, jednosoban
Parking: Da

SAVADA je lep studio apartman u istoimenom rezidencijalnom kompleksu na Novom Beogradu. Ima sopstveno parking mesto i prima dve osobe.

Smešten na visokom prizemlju potpuno nove zgrade, u potpuno novom rezidencijalnom kompleksu na Novom Beogradu, SAVADA je simpatičan studio otvorenog koncepta jednako pogodan za kraće i za duže boravke. Gro njegove skromne površine (od tridesetak kvadrata) zauzima velika prostorija u koju su smeštene kuhinja, trpezarija, dnevna i spavaća soba, dok je lepo kupatilo sa kadom i veš mašinom izdvojeno zajedno sa prilaznim hodnikom. Od aparature u kuhinji su vam na raspolaganju standardne stvari, a za garderobu možete koristiti garderober u hodniku. Dizajn enterijera je jednostavan, moderan i efektan, a ukrasnih detalja ima sasvim dovoljno da stvore jedan prijemčiv i ušuškan ambijent.  Apartman ima isvoje parking mesto iza rampe koje je ukjljučeno u cenu najma, što u naselju Savada predstavlja ozbiljnu prednost.
Stanovi na dan u Savadi, kao i u susednom A bloku i u nešto starijem Belvilu su najpoželjnija mesta za život na Novom Beogradu. Pošto ste okruženi malim hramovima konzumerizma (šoping mol Delta Siti, bivša IDEA Roda Hipermarket, pa i lokali unutar samih naselja) teško da vam ičega može zafaliti tokom boravka, a da ga ne možete naći u blizini. Na svega desetak minuta hoda je i Savski kej čija nepregledna plejada splavova nudi ponešto za svakoga, dok je Ada Ciganlija, koja  u letnjim mesecima najbolje mesto za bekstvo od gradske žege, na svega par minuta „rečnim taksijem“. Sve u svemu, ukoliko vam je potreban dobar i nov apartman za dvoje u trenutno najpopularnijim blokovima Novog Beograda za stanovanje, apartman SAVADA predstavlja sasvim solidan izbor.

Opremljenost apartmana:

  • Centralno grejanje
  • parking
  • veš mašina
  • kada
  • kablovska TV
  • Pristup za invalide
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar