RETENZIJA apartman Beograd, Bulevar Mihajla Pupina, Novi Beograd

Dodaj na spisak 

* 38€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 5
Povrsina: 55m2, dvosoban
Parking: Ne

RETENZIJA je apartman u novijoj zgradi na granici Novog Beograda i Zemuna. Ima odvojenu spavaću sobu i prima četiri osobe.

RETENZIJA je veoma dobro opremljen i prostran dvosoban apartman na svega 600 metara od Instituta za Majku i Dete. Ušuškan na petom spratu zgrade novijeg datuma, ovaj pametno iskorišten prostor od skoro šezdeset kvadrata pakuje sve što vam je potrebno za komforan boravak na kraći, srednji, pa i duži rok na Novom Beogradu.  Apartman ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa funkcionalno odvojenom trpezarijom, odvojenu kuhinju, omanje kupatilo (sa kadom) i veoma lepu terasu kojoj se može prići i iz dnevne i iz spavaće sobe. U apartmanu mogu boraviti četiri osobe, od kojih dve mogu podeliti bračni ležaj u spavaćoj sobi, a druge dve lep, cinober crveni kauč na rasklapanje u dnevnoj sobi. Prostora za odlaganje stvari ima na pretek, a gostima je na raspolaganju i veš mašina tako da vam neće ništa zafaliti ni ako produžite svoj boravak. 
Prednosti lokacije, po kojoj je apartman i dobio ime, svakako će prepoznati oni kojima je potreban smeštaj blizu Instituta za Majku i dete ili smeštaj u Zemunu. Jedna od glavnih je top što se parking ne plaća se, i ima ga sasvim dovoljno oko zgrade. U kraju se nalazi mnoštvo uslužnih delatnosti (uključujući i jednu benzinsku pumpu)  kao i stanice gradskog prevoza kojima vam jeobezbeđena veza sa različitim delovima grada. Sve u svemu, ukoliko vam je potreban apartman za četiri osobe u blizini Instituta za majku i dete na Novom Beogradu, RETENZIJA je jedan od boljih izbora koje možete napraviti.     

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • mikrotalasna rerna
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • kada

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar