RADIO apartman Beograd, Makedonska, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 44€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Makedonska
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 4
Povrsina: 32m2, jednosoban
Parking: Ne

RADIO je fenomenalan, potpuno nov studio apartman u strogom centru Beograda, pored zgrade "Politika". Može da primi troje odraslih.

Ovaj odlično spakovan i posve nov studio se sastoji od jedne velike prostorije koja igra ulogu spavaće i dnevne, funkcionalno odvojene kuhinje i fizički odvojenog kupatila. U dnevnoj sobi je na praktičan način raspoređeno sve što bi činilo funkcionalne celine životnog prostora, uključujući i ormar za garderobu  i trpezarijski sto za dvoje. Što se aranžmana spavanja tiče,  postoji bračni ležaj za dvoje  i rasklopivi dvosed koji može poslužiti kao ležaj za treću osobu (te se može smatrati zgodnim apartmanom za dve odrasle osobe i jedno dete (ipak treća osoba doplaćuje smeštaj tako da obavezno pogledate detaljan cenovnik). Gotovo čitavom širinom se pružaju prozori tako da je danju apartman okupan u dnevnoj svetlosti, međutim ni rešenje osvetljanja (sa gipsokartonsom elipsom na plafonu i par ekstravagantnih stonih lampi) nije neinteresantno. Kuhinja pored standardnih elemenata ima i mikrotalasnu i aparat za kafu. Kupatilo je u lepoj paleti boja i raspolaže izvanrednom tuš kabinom. 
Lokacija je takva da bi je samo sledeća rečenica mogla opisati. Kada kažete stan u centru Beograda-iznajmljivanje na dan, slika koju bi trebalo da imate u glavi je apartman RADIO. Pored toga što su mu sve značajnije turističke tačke na dlanu (Knez Mihajlova, Terazije, Trg republike, Skadarlija), nalazi se na nekih 20ak sekundi od jednog od najznačajnih čvorišta gradskog saobraćaja kao i taksi stanice. SVE što bi Vam moglo zatrebati možete naći obilazeći kvart u kome se nalazi. Parking je moguć u nekoj od okolnih ulica (sve 3 zone), ali i na obližnjem privatnom parkingu u Cetinjskoj ulici (po ceni od 15 eura dnevno).

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • mikrotalasna rerna
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • mašina za sudove
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar