POZORIŠTEapartman Beograd, Dositejeva, Strogi centar

39€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Dositejeva
Broj soba: 1
Broj Osoba: 4
Sprat: 4
Površina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €40 €40 €40 €40 €39 €38.33 €37.86 €36.25 €35.56 €35
Cena €40 €80 €120 €160 €195 €230 €265 €290 €320 €350
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

POZORIŠTE je studio apartman u strogom centru Beograda, pored Narodnog pozorišta, pedesetak metara od Trga republike. Može da smesti čak četiri osobe.

Relativno skromne površine koju nadomeštaju visoki plafoni, POZORIŠTE predstavlja simpatičnu oazu kratkročnog apartmanskog smeštaja u jednoj od najpoželjnijih četvrti grada za život. Čine ga predsoblje popunjeno čivilucima i kombinovanim garderoberima, skromno kupatilo sa tuš kabinom i glavna soba (koja ima funkciju dnevne i spavaće) sa pripojenom malom, ali potpuno opremljenom kuhinjom. Zahvaljujući klik-klak ležaju koji se rasklapa i standardnom bračnom ležaju u njemu mogu boraviti čak četiri osobe, no maksimalnu udobnost može uživati par. Enterijer je simpatičan, u narandžasto smeđim bojama, a tu je čak i mala gipsana imitacija dorskog stuba, koja je odomaćena kao neophodan element u komšiliku. Orjentisan je prema dvorištu i prilično tih, no u letnjim mesecima kada se otvore prozori u ovom apartmanu se mogu čuti prijatni zvukovi klavira i violina iz bašta obližnjih kultnih restorana.
Lokacija je superiorna za sve koji traže smeštaj u strogom centru grada. Na svega nekoliko desetina koraka od Trga republike u prijatnoj aleji koja odiše duhom predratne aristokratije, POZORIŠTE je na lokaciji u odnosu na koju se mere udaljenosti u gradu. Sadržaja svih vrsta (kulturnih, istorijskih ali i komercijalnih i zabavnih) u okruženju je toliko da ih je neuputno nabrajati; dovoljno je reći da je savršeno pozicioniran za gradski odmor. Sve u svemu ako želite smeštaj blizu Narodnog pozorišta u Beogradu, onda je POZORIŠTE apartman za vas.

Opremljenost apartmana:

klima uređajelektrični radijatori lifttuš kablovska TVfrancuski balkon bežični internet

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

0.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
18 Januar, 2019

Odlicna lokacija, cisto i uredno!

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: