POBEDNIKapartman Beograd, Skenderbegova, Centar, Dorćol

43€
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Skenderbegova
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 42m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €43.75 €43 €42.5 €42.14 €41.25 €40.56 €40
Cena €45 €90 €135 €175 €215 €255 €295 €330 €365 €400
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

POBEDNIK je lep apartman sa odvojenom spavaćom sobom, smešten u fenomenalnoj novoj zgradi sa 24-časovnim obezbeđenjem. Vrhunski enterijer, odlična lokacija i promotivna cena- to je apartman POBEDNIK.

POBEDNIK je jedan od onih apartmana u Beogradu kod koga će Vam impresije koje ponesete iz njega, dobrim delom biti vezane i za fenomenalnu zgradu u kojoj se nalazi. Na površini od četrdesetak kvadrata je stan sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom u čijem se sastavu nalazi i zaista dobro opremljena i pametno uređena kuhinja. Čitavom širinom stana su na jednakim razmacima postavljeni prozori koji tokom dana puštaju unutra obilje dnevne svetlosti. Ugaona garnitura u dnevnoj sobi se rasklapa i na njoj mogu spavati dve osobe. U spavaćoj sobi je i most-garderober, sa halogenim sijalicama. U osnovi on formira uzglavlje iznad bračnog ležaja i pruža osećaj ušuškanosti. Kao poseban ugođaj za romantične duše tu je i LED traka koja ide oko postolja kreveta. Kupatilo je izvanredno sa skupocenim sanitarijama i tuš kabinom.
Apartman je na Donjem delu Dorćola na svega pet minuta šetnje od Zoološkog vrta na Kalemegdanu. Dunavski kej je blizu, a od Knez Mihajlove ulice i Trga republike deli Vas nekih desetak minuta šetnje kroz zaista lep kraj Gornjeg Dorćola (to jest, ako Vam ne smeta pešačenje uzbrdo). Čuvena ulica noćnih izlazaka, Strahinjića Bana je na tri minuta peške od apartmana. Ako dolazite kolima, parking je moguć duž same ulice (Zona 3) ili u nekoj od susednih.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudove liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: