PALMA apartman Beograd, Kosovska, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 35€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Kosovska
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 1
Povrsina: 26m2, jednosoban
Parking: Ne

PALMA je potpuno renoviran studio apartman, smešten na prvom spratu zgrade u strogom centru Belgrada, pored Skupštine Srbije. Ovaj dvorišno orjentisan i neverovatno tih apartman savršeno je mesto za dve osobe.

Ovaj stančić na dan ima dva velika kvaliteta - genijalnu lokaciju i potpuno nov enterijer. Opremljenost manje više spada u standardne za garsonjere  u centru Beograda. Kupatilo je posve korektno, a isto se može reći i za čajnu kuhinjicu koja u svom sastavu ima i mikrotalasnu pećnicu. I flet skrin TV i bračni ležaj imaju solidnu dijagonalu. Zahvaljujući dvorišnoj orijentaciji, PALMA je tiha, tako da za 35 eura dobijate pristojno i lepo mestašce za dve osobe u centru Beograda. Lokacija je takva da biste sednice parlamenta mogli da čujete sa ulaznih vrata. Od svih glavnih turističkih tačaka (Trg republike, Knez Mihajlova) deli Vas samo lagana šetnja. Parking je moguć duž neke od okolnih ulica (u kraju se prepliću sve tri zone) ili u obližnjoj garaži Pionirski Park (s tim da će vas na dnevnom nivou ta stavka koštati dodatnih 15 eura). Ukratko, PALMA je veoma dobar izbor za dvoje koje traže stan na dan u strogom centru Beograda.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • Centralno grejanje
  • tuš
  • mikrotalasna rerna
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar