PALASapartman Beograd, Kosančićev venac, Strogi centar

34€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Kosančićev venac
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 2
Površina: 30m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €35 €35 €35 €35 €34 €33.33 €32.86 €32.5 €32.22 €32
Cena €35 €70 €105 €140 €170 €200 €230 €260 €290 €320
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

PALAS je studio apartman u strogom centru Beograda, u veoma lepoj istorijskoj četvrti. Idealan je za boravak dve osobe.

Smešten na drugom spratu zgrade koja predstavlja fin primer art deko arhitekture, PALAS je simpatičan studio apartman idealan za parove ili samce koji traže kratkoročni smeštaj u jednom od najstarijih delova Beograda. Čine ga praktično četriri odvojene prostorije: predsoblje, izdvojena kuhinja i izdvojeno kupatilo te glavna prostorija koja ima funkciju dnevne, spavaće i radne.  Gro prostora zauizima veliki francuski ležaj sa noćnim stočićima, dok su u uglovima sobe spakovane dve klub fotelje sa stočićem za kafu, radni sto i dodatni garderober. Kupatilo, iako malo, ima lepu kadu sa hidromasažnim mehanizmom i zaštitnim staklenim panelom, dok je kuhinja čajnog tipa sa malim trepzarijskim stolom.  Skromna površina apartmana neće učiniti da se osećate skučeno, zahvaljujući salonskoj gradnji (tj. visokim plafonima), a izuzetno lepa kombinacija boja, ukrasnih tapeta i pametno osmišljene rasvete ga čini izuzetno prijatnim za boravak. 
PALAS se nalazi u istorijskom jezgru grada i ujedno jednom od njegovih najromantičnijih delova – na Kosančićevom Vencu.  Sama šetnja kaldrmom niz aleju kojom su hodali neki od najvećih umetnika sa ovih prostora i sentimetalna arhitektura  probudiće u svakome prijatna osećanja. Sa praktične strane, na svega stotinjak metera od glavne gradske promenade (Knez Mihailove ulice) i Kalemegdana, PALAS je izvrsno situiran za gradski odmor. Blizina Zelenog venca obezbeđuje izvrsnu vezu i sa drugim delovima grada, a za one koji dolaze kolima, na desetak minuta hoda su i neke od  javnih garaža.  Ukratko, ako ste tražili lep studio za dvoje na Kosančićevom vencu, onda je PALAS jedan od boljih izbora.  

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet liftkada Centralno grejanje kablovska TV

Prosečna ocena korisnika na osnovu usluge:

0.00 Čistoća
Komunikacija
Cena/Kvalitet
Lokacija

Komentari korisnika:

user-1
12 Decembar, 2018

Odlicno osoblje, stan u odlicnom stanju. Odlicna komunikacija i prijatni agenti. U apartmanu bio vise puta.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0
user-1
14 Maj, 2018

Odlicna lokacija, starija zgrada, nova fasada. Cist apartman.Vlasnik nas sacekao iako smo dosta kasnili. Hvala na svemu.

Čistoća 0 Komunikacija 0 Cena/Kvalitet 0 Lokacija 0

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: