ORNAMENTapartman Beograd, Dečanska, Strogi centar

69€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Dečanska
Broj soba: 3
Broj Osoba: 5
Sprat: 4
Površina: 80m2, trosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €70 €70 €70 €70 €69 €68.33 €68.57 €68.13 €65.56 €65
Cena €70 €140 €210 €280 €345 €410 €480 €545 €590 €650
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ORNAMENT je trosoban apartman u strogom centru Beograda. Ima dva kupatila, od kojih jedno ima đakuzi kadu i kapacitet da smesti do 5 odraslih osoba.

U pitanju je velik stan u strogom centru Beograda sa dve spavaće sobe i svom neophodnom opremom za kraće, srednjeročne i duže boravke. Organizovan je izuzetno dobro: dugačak i širok ulazni hodnik sa leve i desne strane vodi u glavnu, gostinjsku spavaću sobu i kupatilo, dok se izuzetno veliki dnevni boravak otvorenog plana stapa sa njim u jednu lepu, obimnu celinu.  Sama dnevna soba je funkcionalno odeljena od jednako velike kuhinje, a uzglavlje iznad svetle ugaone garniture krasi interesatan bareljef koji dominira prostorom i daje pečat celom apartmanu. Kuhinja je u potpunosti opremljena, a pored interesantnog trepzarijskog stola (koji kombinuje drvo i hrom), u uglu se nalazi namenski zidan šank. Glavna spavaća pored bračnog ležaja ima zidanu tuš kabinu (koju smatramo drugim kupatilom, iako to tehnički nije) i malu zatvorenu terasu koja vodi u improvizovani vešeraj (u njemu je veš mašina). Gostinjska spavaća soba je značajno skromnijih dimenzija i opremljenosti. U njoj je još jedan bračni ležaj i garderober. Glavno kupatilo je zaista veliko i u njemu je fina đakuzi kada za dvoje a i jedan često zaboravljen a dosta koristan deo kupatilskog nameštaja – bide. ORNAMENT nije potpuno nov apartman (neki detalji u stanu imaju vidne tragove korišćenja) ali zahvaljujući natprosečnoj strukturi, opremljenosti  i veoma centralnoj lokaciji - atraktivan i teško zamenljiv.
A lokacija je takva da se u odnosu na nju mere rastojanja u gradu. Praktično na minut od Terazija i četiri minuta od Knez Mihajlove, ORNAMENT je zaista u najužem gradskom jezgru – turističkom centru, odnosno strogom centru Beograda. Samim tim pomalo je izlišno navoditi sadržaje u blizini, pošto ih ima u izobilju. Druga stvar koja se podrazumeva je hroničan nedostatak pristupačnih parking mesta na ulici, te ćete morati da se oslonite na obližnje javne garaže koje su odaljene od 5 do 10 minuta hoda (Pionirski Park, Zeleni Venac ili brzi parking kod Politike, koji je i cenovno nanepovoljniji).  Pa, ako vam treba trosoban stan na dan u strogom centru grada, ORNAMENT se vrlo dobro uklapa u taj opis.

Opremljenost apartmana:

klima uređajterasaelektrični radijatori liftkablovska TVtuš mašina za veškožna garnituradva kupatila mašina za sudovebežični internetđakuzi kada

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: