MILOŠ apartman Beograd, Miloša Pocerca, Centar

Dodaj na spisak 

* 34€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar
Adresa: Miloša Pocerca
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 4
Povrsina: 28m2, jednosoban
Parking: Ne

MILOŠ je pristojan studio apartman za dvoje u centru Beograda, u blizini Slavije i Kliničkog centra. Od ulice Kneza Miloša udaljen je pedesetak metara.

Iako skromnih dimenzija, studio apartman MILOŠ nudi pametno organizovan i dobro opremljen prostor za kraći boravak u centru Beograda. Čini ga malo predsoblje u koje je ugrađena minijaturna, ali u potpunosti opremljena čajna kuhinja, odvojeno kupatilo sa lepom tuš kabinom i najveća prostorija, u kojoj je smešten bračni ležaj, trpezarijski prostor i moderan regal sa televizorom impozantne dijagonale. U kupatilu je, ispod umivaonika, postavljena veš mašina, tako da apartman može pogodovati i onima koji žele nešto duže boravke.
MILOŠ ne spada u budžetski smeštaj, ako posmatramo njegov kapacitet (svega dvoje). Lokacija na kojoj se nalazi predstavlja umnogome administrativni centar zemlje. Pored većine ministarstava, u okruženju je i veliki broj ambasada, tako da može pogodovati kao baza onima kojima je potrebna neka od pomenutih ustanova. Osim njih, a kao i apartman LINA, MILOŠ je jako dobro pozicioniran u odnosu na Klinički centar Srbije što može pogodovati posetiocima koji imaju potrebu da budu u njegovoj blizini. Povezanost sa svim delovima grada je izvanredna, zahvaljujući mnoštvu različitih linija i vidova gradskog prevoza, a ukoliko dolazite kolima moguće je parkiranje duž ulice (u pitanju su zone 3 i 2).  

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar