MILOŠapartman Beograd, Miloša Pocerca, Centar

34€
Lokacija: Centar
Adresa: Miloša Pocerca
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 4
Površina: 28m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €35 €35 €35 €35 €34 €33.33 €32.86 €32.5 €32.22 €32
Cena €35 €70 €105 €140 €170 €200 €230 €260 €290 €320
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

MILOŠ je pristojan studio apartman za dvoje u centru Beograda, u blizini Slavije i Kliničkog centra. Od ulice Kneza Miloša udaljen je pedesetak metara.

Iako skromnih dimenzija, studio apartman MILOŠ nudi pametno organizovan i dobro opremljen prostor za kraći boravak u centru Beograda. Čini ga malo predsoblje u koje je ugrađena minijaturna, ali u potpunosti opremljena čajna kuhinja, odvojeno kupatilo sa lepom tuš kabinom i najveća prostorija, u kojoj je smešten bračni ležaj, trpezarijski prostor i moderan regal sa televizorom impozantne dijagonale. U kupatilu je, ispod umivaonika, postavljena veš mašina, tako da apartman može pogodovati i onima koji žele nešto duže boravke.
MILOŠ ne spada u budžetski smeštaj, ako posmatramo njegov kapacitet (svega dvoje). Lokacija na kojoj se nalazi predstavlja umnogome administrativni centar zemlje. Pored većine ministarstava, u okruženju je i veliki broj ambasada, tako da može pogodovati kao baza onima kojima je potrebna neka od pomenutih ustanova. Osim njih, a kao i apartman LINA, MILOŠ je jako dobro pozicioniran u odnosu na Klinički centar Srbije što može pogodovati posetiocima koji imaju potrebu da budu u njegovoj blizini. Povezanost sa svim delovima grada je izvanredna, zahvaljujući mnoštvu različitih linija i vidova gradskog prevoza, a ukoliko dolazite kolima moguće je parkiranje duž ulice (u pitanju su zone 3 i 2).  

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet lifttuš Centralno grejanje kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: