MARKIZ apartman Beograd, Birčaninova, Centar

Dodaj na spisak 

* 85€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar
Adresa: Birčaninova
Broj soba: 3
Broj osoba: 2
Sprat: 2
Povrsina: 80m2, trosoban
Parking: Ne

MARKIZ je više od apartmana. Prima dve osobe, od kojih je jedna dominantna a druga submisivna.

MARKIZ je teško opisati standardnim rečnikom kratkoročnog apartmanskog smeštaja. U pitanju je prostor od bezmalo osamdeset kvadrata potpuno opremljen za uživaoce BDSM-a. Osim dnevne sobe, kuhinje i kupatila koji su standardnog izgleda, posetioci MARKIZA imaće prilike da uživaju i u tri (u najmanju ruku) nestandardne, tematski prilagođene prostorije. Svaku od njih karakteriše dominantni motiv (u jednoj je to ginekološka stolica, u drugoj kavez, a u trećoj veliki krevet sa "bondidž" setom), uz prikladan dijapazon prateće opreme. Gosti na raspolaganju imaju najrazličitije vrste vezova, istezača, korbača, kugli, gagova, lanaca, okovratnika, disira i mnogih drugih rekvizita koje su neizostavni deo sado-mazo avantura.
Apartman je lociran centru Beograda, na potezu koji ima veliki broj stranih ambasada i državnih institucija. To pomalo problematizuje pitanje parkinga duž ulice pošto se u kraju prepliću sve tri zone, a najbliže javne garaže su udaljene najmanje desetak minuta pešice. Međutim, kada se sagledaju kvaliteti MARKIZA lokacija je od sekundarnog značaja, pošto ovako opremljen prostor teško da možete naći bilo gde drugde u Beogradu. Stoga, ukoliko je BDSM vaš fetiš, onda je MARKIZ bez trunke sumnje mesto za  ispunjenje vaših fantazija.   

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • veš mašina
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar