MANGO apartman Beograd, Knez Mihajlova, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 49€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Knez Mihajlova
Broj soba: 1
Broj osoba: 4
Sprat: 2
Povrsina: 45m2, jednosoban
Parking: Ne

MANGO je odličan, potpuno renoviran studio apartman za četiri osobe, u samom srcu Beograda, u Knez Mihajlovoj ulici.

MANGO je upravo ono što prosečan posetilac Beograda želi: odličan smeštaj, pristojna cena, savršena pozicija, topao ambijent, idealan kapacitet. Apartman MANGO smešten je baš na polovini Knez Mihajlove ulice, preko puta istoimene prodavnice. Ako otvorite prozor apartmana, čućete samo korake iz pešačke zone pomešane sa zvukovima instrumenata uličnih zabavljača. Najbliži automobil udaljen je pedesetak metara, na Obilićevom vencu, gde se nalazi i javna garaža. O raznovrsnosti sadržaja u bližem okruženju suvišno je i govoriti. 
Sam apartman koncipiran je kao veliki studio, u kome su jedina vrata ona od kupatila. Prostor je funkcionalno podeljen na tri zone: lepu kuhinju sa šankom i ugradnim elementima čiji je logičan nastavak trpezarija. Na nju se nadovezuje pristojan dnevni boravak sa rasklopivom ugaonom garniturom i LCD TV-om na zidu, a za njim sledi spavaći deo, odvojen vrlo funkcionalnom pregradom. U spavaćem delu nalazi se bračni ležaj dimenzija 160 x 200 cm. Na ovaj način, apartman smešta do četiri odrasle osobe (2+2).
Stoga, ako tražite apartmane u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, MANGO je jedan od najutentičnijih izbora koje možete napraviti.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar