LUKAapartman Beograd, Herceg Stjepana, Dorćol

49€ P
Lokacija: Dorćol
Adresa: Herceg Stjepana
Broj soba: 2
Broj Osoba: 6
Sprat: 6
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €50 €49 €48.33 €47.86 €47.5 €47.22 €47
Cena €50 €100 €150 €200 €245 €290 €335 €380 €425 €470
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

LUKA je apartman u novog zgradi na Dorćolu. Ima odvojenu spavaću sobu i prima čak šest osoba. Uz doplatu od 10 EUR/dan na raspolaganju je čuvano parking mesto.

Sa svojih skromnih četrdeset i pet kvadrata površine, ovaj apartman u Beogradu se sastoji od tri odvojene prostorije: dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i spavaće sobe. Nepravilan oblik osnove stana je iskorišten do krajnjih granica. Pregrađivanjem dnevnog boravka dobijena je veoma praktična ostava koja se krije iza zidnog ogledala (vrata), dok je u spavaćoj sobi osnova iskorišćena za dva funkcionalno odvojena spavaća dela (jedan sa singl, a drugi sa bračnim ležajem). Garnitura za sedenje u dnevnoj sobi sastoji se od rasklopivog dvoseda i troseda koji postaju dodatni ležajevi tako da u apartmanu može spavati čak šest osoba u relativno fleksibilnom aranžmanu, tj. 2+2+1+1. Kuhinja je veoma dobro opremljena, dok je kupatilo nešto skromnije po dimenzijama, ali svrsishodno (gostima je na raspolaganju tuš kabina). Za odlaganje stvari, pored pomenute ostave postoji i masivni garderober u spavaćoj sobi, tako da čak i pri punoj popunjenosti, prostora za tu namenu ne bi trebalo da manjka. To ne bismo mogli reći za i životni prostor, tako da kao smeštaj za šest osoba LUKA favorizuje mlade, bliske prijatelje sa ograničenim budžetom ili porodična putovanja. Tu dolazimo i do najvećeg aduta ovog apartmana na Donjem Dorćolu – cene. S obzirom na etičnu odluku da cena ne varira u zavisnosti od broja gostiju, za one koji ne dolaze sopstvenim vozilom, LUKA je jedan od onih apartmana u Beogradu koji dobija trku i sa hostelima po pitanju ekonomičnosti. A ni sa parking mestom nije drastično nepovoljniji, posebno ako uzmete u obzir da je dotično fizički obezbeđeno.
Lokacija ni u kom slučaju nije prestižna, ali nije ni bez svojih čari. Ušuškan na šestom spratu lepe, nove zgrade u jednu od tihih jednosmernih ulica na Donjem Dorćolu, LUKA je zapravo na samom obodu strogog centra grada. Graniči se sa industrijskom lukom Beograd, na Dunavu, a to po sebi podrazumeva i blizinu Dunavskog keja, za one koji vole šetnju uz reku. Na stotinjak metara od zgrade je supermarket srednje veličine, na desetak je uvek živa Bajlonijeva pijaca, a odatle Vam neće biti potrebno više od tri minuta da stignete i do čuvene boemske četvrti Skadarlije. Uz parking mesto koje je u svakom slučaju povoljnije od onog duž ulice, LUKA je solidan i povoljan smeštaj za šest ljudi koji bi vredelo uzeti u razmatranje ukoliko Vam zahtevi za prostorom nisu preveliki, a budžet jeste ograničen.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV liftbežični internet Centralno grejanjeparking mašina za sudovetuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: