LUJapartman Beograd, Beogradska, Centar, Slavija

35€
Lokacija: Centar, Slavija
Adresa: Beogradska
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 4
Površina: 25m2, jednosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €70 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35
Cena €70 €70 €105 €140 €175 €210 €245 €280 €315 €350
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

LUJ je odličan studio apartman za dvoje u blizini Slavije. Moderan enterijer od starta je projektovan za kratkoročni najam. Po ceni od 35 EUR na dan, LUJ zaslužuje sve naše preporuke. Minimum noćenja je 2.

Ovaj romantičan apartmančić za dvoje predstavlja vanserijski dopadljivu kombinaciju stilova dizajna enterijera u malom. U osnovi studio otvorenog koncepta, LUJ raspolaže čajnom kuhinjom, elegantnim kupatilom i spavaćim delom koji je nalik na hotelsku sobu – i to izvanrednu. Na lepom bračnom ležaju sa prelepim uzglavljem mogu veoma komotno spavati dve osobe. Pored kreveta su noćni stočići sa elegantnim lampama i dve klupske fotelje. U hodniku je veliki ugradni ormar sa refleksivnom površinom, a u čajnoj kuhinjici imate i aparat za kafu. Izvanredno rešeno osvetljenje, pregradni zidovi neobičnih oblika, prelepi dezeni tapeta i draperije... Šarmantna mešavina art dekoa i savremenog dizajna će zaista na svakog gosta LUJ-a ostaviti odličan utisak. 
Lokacija je veoma interesantna. Odličnu povezanost sa svim delovima grada vam garantuje gusta mreža svih vidova gradskog saobraćaja (tramvaji, autobusi), a od važnijih centralnih trgova Vas deli svega desetak minuta šetnje  Jedan je od najlepših apartmana u blizini Slavije, a ni do Trga Nikole Pašića Vam neće biti potrebno više od 10 minuta hoda. U neposrednom komšiluku je jedan od najlepših beogradskih parkova (Tašmajdan), a komercijalnih sadržaja ima na pretek – kako u samoj ulici tako i u obližnjem Bulevaru Kralja Aleksandra. Parking je moguć u nekoj od obližnjih javnih garaža ili u hotelu Slavija koji je na manje od deset minuta šetnje. Kada tome dodate i cenu od svega 35 evra na dan(ali i minimum od 2 noćenja), jasno je da LUJ predstavlja sjajan izbor za dvoje koji traže lep, romantičan smeštaj u centru Beograda.

Opremljenost apartmana:

klima uređajkablovska TV liftbežični internet Centralno grejanjetuš mikrotalasna rerna

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: