LINIJA apartman Beograd, Balkanska, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 54€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Balkanska
Broj soba: 3
Broj osoba: 7
Sprat: 2
Povrsina: 90m2, trosoban
Parking: Ne

LINIJA je veliki apartman za sedmoro, lociran u strogom centru Beograda, pedesetak koraka od Terazijske česme. Ima dve spavaće sobe i dve manje terase.

Stan se nalazi na drugom spratu starije zgrade sa liftom, dvostrane je orjentacije i cenom i kvalitetom predstavlja zlatni prosek kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu. Ima „dugačku i uzanu“ dnevnu sobu na koju se nadovezuje kuhinja sa trpezarijskim prostorom, odvojeno kupatilo i dve spavaće sobe. Glavna spavaća soba ima bračni ležaj standardnih dimenzija, a u „dečijoj“ se nalaze dva lepa singl kreveta i mojca fotelja na rasklapanje. Uz veliku ugaonu garnituru presvučenu plišem u dnevnoj sobi, koja se rasklapa u dodatni dupli ležaj, stan LINIJA može da smesti čak 7 osoba na spavanje u relativno fleksibilnom aranžmanu (2+2+1+1+1). Enterijer je prilagođen kratkoročnom smeštaju, mada svaka prostorija čini dosledno dizajniranu tematsku celinu. Tu su i dve terase od kojih jedna gleda na uvek prometnu i simboličnu Balkansku ulicu, a druga ka tišini unutrašnjeg dvorišta. Kupatilo je prihvatljivo opremljeno - ima tuš kabinu, a i veš mašinu što apartman čini pogodnim i za duže boravke. Međutim, činjenica da postoji samo jedno kupatilo za sedam ljudi donekle umanjuje priličan komfor koji ovaj apartman inače pruža. Cena značajno varira u zavisnosti od broja gostiju, pa vas savetujemo da konsultujete detaljan cenovnik pre bukiranja.
Lokacija je najveći adut ovog stana. Na svega pedesetak metara od Terazijske česme, moglo bi se reći da ste boravkom u LINIJI sebi obezbedili jednu od najpoželjnijih lokacija u Beogradu, kako za turističku, tako i za poslovnu posetu prestonici. Supermarket koji radi 24 časa je prekoputa ulice, a isto važi i za obližnje „institucije“ brze hrane. Skoro hostelskom cenom noćenja i strukturom, apartman se može okvalifikovati kao poželjan za grupu prijatelja sa ograničenim budžetom, a gotovo izuzetnim izborom za porodicu.        

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • terasa
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • tuš

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar