LIBEROapartman Beograd, Đorđa Stanojevića, Novi Beograd, Belvil

49€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Đorđa Stanojevića
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 54m2, dvosoban
Parking: mesto na otvorenom parkingu
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €50 €50 €50 €48.75 €48 €47.5 €47.14 €46.25 €45.56 €45
Cena €50 €100 €150 €195 €240 €285 €330 €370 €410 €450
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

LIBERO je simpatičan dvosoban apartman sa terasom, lociran u Belvilu. Ima parking mesto iza rampe, svetao je, uredan i prima četiri osobe.

Pomalo neuobičajene strukture, i isto tako pozitivno neuobičajene opremljenosti, LIBERO je jako lepo mesto za smeštaj čak četiri odrasle osobe u Belvilu. Čine ga poptuno prohodna kuhinja u dva niza (sa svom neophodnom aparaturom), trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba te kupatilo i dugačak hodnik koji povezuje tri celine (spavaću kuhinjsku i dnevnu). Tu većina sličnosti sa standardnim smeštajima u Belvilu prestaje, uglavnom zahvaljujući odabiru nameštaja: tu su garderoberi visokog sjaja, ukrasne tapete sa suptilnim arhaičnim motivima, svetlo oranž beržera, kristalni lusteri – sve je podređeno interesantnom i efektnom kontrastu modernog i stilskog. A to jednom modernom saloncu, kako nazivaju apartmane u Belvilu (zbog neobično visokih plafona, prozora) i priliči. Skromnije momente ovog apartmana, mada ništa manje funkcionalne, predstavljaju spavaća soba u kojoj se našlo mesta samo za standardan bračni ležaj i kupatilo sa kadom i veš mašinom. Konačno ti je i poluzatvorena i proporcionalno dimezionirana terasa. Sve u svemu, u pitanju je jedan od već inače vrlo prijatnih apartmana na dan u Belvilu, koji zaslužuje toplu preporuku. Aranžman spavanja je 2+2.
Belvil je prvi izbor većine korporativnih posetilaca Beograda, ali sve češće i turista. Tome u prilog ide najpre izvrsna organizacija i održavanje samog naselja ali i mnoštvo interesantnih komercijalnih sadržaja – od kojih je najinteresantniji možda šoping mol Delta Siti. Uz apartman dolazi i parking mesto na otvorenom, iza rampe, što je velika prednost pošto za istim postoji velika potražnja. Ukratko, ako tražite lep i dobar apartman za četiri osobe u Belvilu, LIBERO svakako vredi uzeti u razmatranje.  

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudoveparking liftterasakada Centralno grejanjekablovska TV mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: