Parking

KVINTET apartman Beograd, Gostivarska, Voždovac

Dodaj na spisak 

* 50€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Voždovac
Adresa: Gostivarska
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 0
Povrsina: 42m2, dvosoban
Parking: garaža na upit

KVINTET je dvosoban apartman sa đakuzijem u dnevnoj sobi. Nalazi se u prizemlju nove zgrade na Voždovcu.

Iako ga ne bismo mogli okarakterisati kao pravi stan na dan sa đakuzijem u Beogradu, zbog činjenice da je zapravo u pitanju temeljno preuređen lokal, KVINTET sa estetske i funkcionalne strane pruža sve što se od takvog smeštaja očekuje, pa čak i malo više. Ovaj nestandardno uređen prostor od četrdesetak kvadrata čine mali prilaz, odvojena spavaća soba sa 2 singl kreveta, kupatilo i jedna velikom prostorijom koja bi trebalo da ima funkciju dnevne, ali je zapravo glavna prostorija KVINTETA. U njoj su veliki bračni ležaj sa ramom od kovanog gvoža, omanji divan, čajna kuhinja i konačno lep crni đakuzi za dvoje, provereno dobar i viđen u kategoriji apartmana sa djakuzijem u Beogradu bar nekoliko puta. Ambijent je neobičan, sa naglašenim kontrastima i neuobičajenom ali efektnom paletom boja, a sveukupni utisak je da se nalazite u prostoru namenjenom za intimna druženja. 
Apartman se nalazi na Voždovcu, blizu Autokomande, predgrađu koje je preraslo u maltene samostalan deo grada. U radijusu od par stotina metara imate sve što vam može zatrebati tokom boravka : od hipermarekta, apoteka, i specijalizovanih prodavnica do bioskopa. Gusta mreža različitih vidova gradsklog prevoza (autobusa, trolejbusa i tramvaja) vam obezbeđuje izbvrsnu povezanost sa skoro svim delovima grada, a parking duž ulice se ne plaća. Ono što se plaća je prisustvo trećeg i četvrtog gosta, pa vas savetujemo da opbavezno konsultujete detaljan cenovnik pre bukiranja. 

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • đakuzi kada
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar