KORALapartman Beograd, Cara Dušana, Centar, Dorćol

45€ P
Lokacija: Centar, Dorćol
Adresa: Cara Dušana
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 53m2, dvosoban
Parking: Da
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €45 €45 €45 €45 €44 €43.33 €42.86 €42.5 €42.22 €42
Cena €45 €90 €135 €180 €220 €260 €300 €340 €380 €420
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

KORAL je odličan, luksuzan stan sa spavaćom sobom, u novoj zgradi na Dorćolu. KORAL može da primi četiri osobe (na fotografiji je stara garnitura).

Spisak pogodnosti koje ovaj stan na dan u centru Beograda nudi je podugačak i dosta iskače od ostatka ponude. Sa nešto više od pedeset kvadrata u koje su smešteni dnevni boravak otvorenog koncepta, odvojena spavaća soba, sauna i kupatilo, KORAL svakako nije običan smeštaj za dvoje. Kada tome dodate slojevite plafone sa nekoliko izvora svetlosti, zidove sa finom završnom obradom i modernim tapetama, vrhunske sanitarije u kupatilu, bezmalo skupocen nameštaj, postaje jasno da je u pitanju luksuzan apartman. Tu su, očekivano, dva televizora, od kojih onaj u dnevnom boravku raspolaže surround sistemom ozvučenja. Kuhinja nimalo ne zaostaje za ostatkom, zahvaljujući fantastično organizovanoj radnoj površini i nizom aparata koji olakšavaju poslove u istoj, a dvorišno orjentisana, osvetljena terasica sa setom za dvoje garantuje prijatan ambijent za jutarnju kafu. 
KORAL se nalazi na prilično poželjnoj lokaciji, kako za život, tako i za kratkoročni smeštaj u Beogradu. Turistički gledano, veliki broj mesta za obilazak je u radijusu od svega petsto metara hoda (Kalemegdan, Muzej fresaka, Zoološki vrt, Knez Mihajlova), a na minut hoda je i čuvena ulica zabave Strahinjića Bana. Sve u svemu, ako tražite odlično opremljen i centralno lociran smeštaj više klase za dvoje u Beogradu, KORAL  je svakako dobar izbor.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmašina za sudovekožna garnituraSauna liftmikrotalasna rernabežični internetPristup za invalide Centralno grejanjeterasagaražaTV u spavaćoj mašina za veškablovska TVtuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: