KARMEN apartman Beograd, Kosančićev venac, Strogi centar

Dodaj na spisak 

* 37€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Kosančićev venac
Broj soba: 1
Broj osoba: 2
Sprat: 1
Povrsina: 18m2, jednosoban
Parking: Ne

KARMEN je izuzetno uređen studio apartman za dve osobe. Smešten je u jednoj od najlepših beogradskih ulica - Kosančićev venac.

U pitanju je dosta mali, ali estetski besprekoran studio u strogom centru grada koji je najviše nalik na proširenu hotelsku sobu. Čine ga prilazni hodnik sa čajnom kuhinjom, odvojeno i zbilja lepo kupatilo sa tuš kabinom i najveća, spavaća soba. Gro mesta zauzima bračni ležaj naspram koga se nalazi zid sa velikim ogledalom i dugačak sto koji ima I funkciju police. Ukrasni detalji su veoma originalni i doprinose jednoj uopšteno ušuškanoj i prijatnoj atmosferi. Predviđeno je da u njemu borave maskimalno dve osobe.
KARMEN je u jednom od najstarijih i može se reći najromantičnijih delova Beograda. Na par minuta od Kalemegdana, Knez Mihailove ulice i popularne noćne četvrti Savamale nalazite se u turističkom centru grada. Zahvaljujući blizini transportnog čvorišta, Zelenog venca, lako se stiže I do drugih delova grada. Ukoliko Vam budžet nije ograničavajuća stavka, KARMEN je studio u strogom centru koji možete uzeti u obzir.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • tuš
  • Centralno grejanje
  • kablovska TV
  • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar