Parking

JANUAR apartman Beograd, Miloša Pocerca,

Dodaj na spisak 

* 47€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija:
Adresa: Miloša Pocerca
Broj soba: 2
Broj osoba: 5
Sprat: 3
Povrsina: 56m2, dvosoban
Parking: Da, mesto u garaži (+9 eur/dan)

Apartman JANUAR je uredan stan u centru Beograda, u blizini glavne železničke stanice. Ima zasebnu spavaću sobu i prima pet osoba. Za dodatnih 9 eur/dan tu je i parking u garaži.

Smešten na trećem spratu zgrade sa liftom, apartman JANUAR je prostran, uredan i prilično dobro opremljen dvosoban stan na Savskom vencu. Sa vrata se ulazi u prostranu trpezariju sa stolom za četiri osobe i njoj pripadajuću kuhinju. Kuhinja je sa dva šanka odvojena od ostatka sobe, a oba imaju i sklopivi element, tako da čak šest osoba može obedovati u isto vreme. Pored toga, apartman ima ozbiljnu listu raspoloživih kuhinjskih aparata (pogledajte odeljak opremljenost). Odatle se prostor pretapa u hodnik. Njime stižete u prostorije dnevnog boravka, kupatila ili spavaće sobe, od kojih je svaka estetski prijemčiva. U dnevnoj sobi su dva rasklopiva troseda, stočić za kafu i niski regal koji stoji ispod televizora. tako da ona u svega dva poteza postaje spavaća soba sa dva dupla ležaja. Garderober je ugnežden u niši hodnika, tako da gostima ostaje više nego dovoljno prostora za odmor. U spavaćoj sobi je gabaritan i prilično upečatljiv francuski ležaj za dvoje, dva noćna stočića i još jedan veliki garderober. Kupatilo je uredno i lepo, sa ugaonom tuš-kadom. 
Pored toga što u njemu može spavati čak pet osoba (u aranžmanu 2+2+1), apartman JANUAR ima i garažu. Njeno korišćenje se doplaćuje 9 evra po danu, ali je to još uvek i bezbednija i jeftinija opcija naspram parkinga na ulici. Lokacija apartmana je pogodna za zbilja najrazličitije vrste posetilaca. Pored toga što spada u grupu apartmana u blizini Glavne železničke stanice, on je povoljno pozicioniran i u odnosu na Klinički centar Srbije (udaljen je otprilike sedam minuta hoda). Deo grada u kome se nalazi apartman (Savski venac) slovi za administrativno sedište cele zemlje, a u obližnjoj ulici Kneza Miloša je čitav niz stranih ambasada. Na kraju, čak i kada dodate izdatak za korišćenje garaže, cena apartmana spada u prihvatljive, a kada uzmete u obzir šta dobijate za tu cenu – apartman JANUAR bi se mogao nazvati i povoljnim. Stoga, ukoliko vam je potreban stan na dan za šest osoba sa garažom na Savskom vencu, apartman JANUAR je izvanredan izbor.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • bežični internet
  • lift
  • garaža
  • Centralno grejanje
  • kada
  • kablovska TV

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar