HERCEG NOVIapartman Beograd, Skadarska, Strogi centar

35€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Skadarska
Broj soba: 2
Broj Osoba: 3
Sprat: 4
Površina: 35m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35
Cena €35 €70 €105 €140 €175 €210 €245 €280 €315 €350
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

Apartman HERCEG NOVI lociran je u strogom centru Beograda. U pitanju je jedan od najjeftinijih apartmana iz naše ponude, koji ima odvojenu spavaću sobu.

Apartman HERCEG NOVI nalazi se u Skadarskoj ulici, u strogom centru Beograda, na stotinak koraka od Trga republike i Knez Mihajlove ulice. Perfektna centralna lokacija podrazumeva mnoštvo sadržaja u neposrednom okruženju - kafići, restorani, šoping zone, mesta za šetnju i mnogo znamenitosti.
Sam apartman je vrlo lepo spakovan, i neobično mali s obzirom da ima odvojenu spavaću sobu. U stan se ulazi preko terase, na kojoj se nalaze dve simpatične baštenske stolice i stočić - lepo mesto za kafu ili čaj. U sklopu dnevne sobe nalazi se čajna kuhinjica i trpezarijski stočić za dvoje. Rasklapajući trosed omogućava spavanje u dnevnoj sobi za dve manje osobe, pa u apartmanu u nekim okolnostima može boraviti i do četvoro (npr. porodica sa dvoje dece). Spavaća soba je prilično mala, ali sadrži bračni ležaj širine 160 cm, kome se nesmetano prilazi sa obe strane. Kupatilo je u skladu sa ostatkom apartmana - malo i funkcionalno, sa tuš kabinom. 
Apartman je orjentisan ka unutrašnjem dvorištu, pa se ne može pohvaliti preteranom osunčanošću, ali se zato može pohvaliti izrazitom tišinom. Ako dolazite kolima, parkiranje je moguće na ulici (prva zona, plaća se) ili na parkingu kod Politike koji je udaljen stotinak metara. Takođe, u blizini se nalazi i privatna garaža u Cetinjskoj ulici, u kojoj dnevna parking karta košta oko 15 EUR.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet lifttuš terasahidromasažni tuš kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: