GRADapartman Beograd, Maršala Birjuzova, Strogi centar

49€ P
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Maršala Birjuzova
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 2
Površina: 51m2, dvosoban
Parking: Dvorište zgrade, video nadzor +10 EUR
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €49 €49 €49 €49 €49 €49 €49 €49 €49 €49
Cena €49 €98 €147 €196 €245 €294 €343 €392 €441 €490
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

GRAD je lep i u potpunosti renoviran dvosoban apartman za četvoro u potkrovlju dvorišne zgrade u strogom centru Beograda, par minuta hoda od Knez Mihajlove ulice. Za dodatnih 10 evra dnevno, na raspolaganju je i parking mesto u dvorištu zgrade koje ima video nadzor.

Apartman GRAD je organizovan na dva nivoa. Na donjem su malo predsoblje i kupatilce sa kadom, dok se sve ostale prostorije nalaze na gornjem spratu raspoređenom u svodu krovne kontrukcije. Gro prostora zauzima dnevna soba otvorenog plana u čijem je sastavu kuhinja, trpezarija za četvoro i ugaona garnitura, golubije sive boje koja postaje ležaj za dve osobe. Spavaća soba je odvojena, a u njoj vas čeka standardni bračni krevet zavučen ispod kosine krova. Mesta za odlaganje stvari imate sasvim dovoljno, pošto pored garderobera na ulazu u spavaću sobu (i čiviluka i cipelarnika u predsoblju) i dnevna soba čitavom širinom zidova ima ugrađene police. Krovni prozori puštaju obilje dnevne sevtlosti u unutrašnost stana, a kombinacija drveta i opeke, daje ovom nesvakidašnjem prostoru, jedinstven šmek.
Apartman se nalazi u strogom centru Beograda, na svega par minuta od turističkog centra - Knez Mihajlove ulice i Zelenog Venca. Čuvena četvrt za noćne izlaske, Savamala, je na manje od sedam minuta hoda, dorćolski klubovi na petnaestak, a do Kalemegdana će Vam trebati svega pet minuta lagane šetnje. Veliki plus apartmana GRAD predstavlja mogućnost parkinga sa video nadzorom (u dvorištu zgrade). Za njegovo korišćenje potrebno je izdvojiti dodatnih 5 evra na dan, što je u poređenju sa drugim opcijama parkinga prilično povoljno. Stoga, ukoliko tražite neobičan smeštaj za četvoro u centru Beograda sa parkingom, apartman GRAD bi svakako trebalo uzeti u razmatranje.

Opremljenost apartmana:

klima uređajelektrični radijatori kablovska TVkada bežični internet parking

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: