GALAKSIJAapartman Beograd, Đorđa Stanojevića, Novi Beograd, Belvil

38€ P
Lokacija: Novi Beograd, Belvil
Adresa: Đorđa Stanojevića
Broj soba: 1
Broj Osoba: 2
Sprat: 9
Površina: 35m2, jednosoban
Parking: +5 eur dan
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €40 €40 €40 €40 €39 €38.33 €38 €38 €38 €38
Cena €40 €80 €120 €160 €195 €230 €266 €304 €342 €380
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

GALAKSIJA je studio apartman u Belvilu. Zastakljena terasa, parking mesto i udoban smeštaj za dve osobe kratak su opis apartmana GALAKSIJA.

GALAKSIJA je  prva garsonjera na dan u Belvilu u našoj ponudi. U poređenju sa svojim nešto većim konkurentima za kratkoročni najam, krasi ga jednaka funkcionalnost, odlična opremljenost , manji smeštajni kapacitet i nešto niža cena produženih boravaka. Strukturalno gledano to je jednosoban apartman sa odvojenom kuhinjom i kupatilom i terasom kao simpatičnim dodatkom inače lepom paketu. Prilagođen je za boravak dvoje ljudi: ima jedan bračni ležaj, trpezarijski sto je za dvoje a i mesta za odlaganje stvari taman ima za dvoje.  Kuhinja je mala ali opremljena tako da se u njoj mogu pripremati i zahtevnija jela, dok se u kupatilu koje ima kadu nalazi i veš mašina, tako da GALAKSIJA može pogodovati i onima koji traže garsonjeru u Belvilu i na više dana.
Locirana je u Belvilu - najmodernijem i najsavremenije uređenom i održavanom stambenom kompleksu u Beogradu. U samom naselju postoji mnoštvo lokala različitih komercijalnih (i manje komercijalnih) namena, a  prvi sused mu je i veoma posećeni šoping mol Delta Siti. Gosti koji se odluče za boravak u ovom naselju u letnjim mesecima imaju jednu lepu pogodnost: to je blizina „beogradskog mora“, odnosno Ade Ciganlije. U svim ostalim godišnjim dobima mogu se osloniti na uvek živ Savski Kej i njegov nepregledni redosled splavova.Rezervisano parking mesto se doplaćuje 5 evra na dan.  

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernaparking liftterasakada Centralno grejanjekablovska TVPristup za invalide mašina za vešbežični internet

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: