Parking

GAJ apartman Beograd, Gajeva, Vračar

Dodaj na spisak 

* 64€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Vračar
Adresa: Gajeva
Broj soba: 3
Broj osoba: 6
Sprat: 4
Povrsina: 75m2, trosoban
Parking: Garaža

GAJ je izvanredan apartman sa garažom u novoj zgradi nedaleko od Bulevara Kralja Aleksandra. Ima dve spavaće sobe i u njemu komotno može boraviti do šest osoba.

Sa čitavih 75 kvadarata površine, dve spavaće sobe, kupatilom i toaletom, garažom i terasom, GAJ je viša srednja klasa kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu – tj apartman koji je isuviše dobar da bi se smatrao standardnim, a opet dovoljno sveden da ga ne bismo smatrali ekstravagantnim. Izuzetno dobro opremljen, i temeljno renoviran, ovaj stan na dan kod najpoznatijeg beogradskog bulevara je namenjen da smesti do 6 gostiju (po dvoje u svakoj od spavaćih i onda još dvoje na sofi koja se rasklapa u dnevnom boravku). Gro površine zauzima upravo dnevni boravak otvorenog plana u kome su vrlo lepa i modern opremljena kuhinja u dva niza, sa pultom za obedovanje, veliki pravougaoni sto sa šest stolica visokih naslona i deo za sedenje koji pored ugaone garniture ima i dve klub-fotelje presvučene interesantnim šarama. Enterijer karakterišu ekološki osvešćeni motivi (u jednoj od spavaćih soba je čak i mural drveta)  te umirujuća kombinacija zagasito smeđe i raznih nijansi zelene boje.  Pritom pojedini detalji pripadaju domenu luksuznog, pa kada tome dodate i spisak pogodnosti koji je podugačak, nema sumnje da GAJ pruža značajnu vrednost za novac, pritom ispunjavaći zahteve zahtevnijih gostiju. Treba imati u vidu da cena raste proporcionalno njihovom broju, pa je važno da konsultujete detaljan cenovnik prilikom bukiranja.
Apartman GAJ, iako izmešten iz onog što posetioci Beograda smatraju  “strogim” centrom,  je na svega petnaestak minuta hoda od njega. Smešten u mirnoj ulici koja se nadovezujena jednu od žila kucavica grada Beograda, Bulevar Kralja Aleksandra, GAJ je najpametniji izbor za one koji poznaju Beograd. Kraj u kome se nalazi je više nego dobro snabdeven; tu je pijaca Đeram, mnoštvo prodavnica kako robe široke potrošnje tako i specijalizovanih radnji, pa i neke od najpoznatijih kafana na Zvezdari. Za one koji ne dolaze kolima (mada se apartman sam preporučuje onima koji dolaze istim), tu je i stanica nekolicine tramvajskih linija na manje od pedesetak metara od apartmana. Sve u svemu ako tražite ozbiljno dobar i komforan smeštaj za do šest osoba u Beogradu, nema razloga da ne bacite pogled na apartman više srednje klase zvani GAJ.    

Opremljenost apartmana:

 • klima uređaj
 • mašina za sudove
 • garaža
 • lift
 • terasa
 • kada
 • Centralno grejanje
 • kablovska TV
 • odvojen toalet
 • veš mašina
 • bežični internet

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar