FOKUSapartman Beograd, Cara Uroša, Strogi centar

39€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Cara Uroša
Broj soba: 2
Broj Osoba: 3
Sprat: 1
Površina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €40 €40 €40 €40 €39 €39.17 €38.57 €37.5 €37.22 €37
Cena €40 €80 €120 €160 €195 €235 €270 €300 €335 €370
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

FOKUS je dvosoban apartman za tri osobe, lociran u strogom centru Beograda, 150 metara od Knez Mihajlove ulice i oko 100 metara od Kalemegdana.

Interesantno rešen i veoma lepo opremljen, ovaj stan u centru Beograda ima nekoliko osobina koje ga kvalifikuju kao dosta dobro rešenje za srednjeročni smeštaj. Pravougaone osnove, FOKUS na svojih četrdeset i kusur kvadrata smešta dugačak hodnik, kupatilo, odvojenu spavaću sobu i veliku dnevnu sobu otvorenog koncepta, u čijem je sastavu trpezarija i potpuno opremljena kuhinja. Mešavina veoma modernog, stilskog, pa čak i serijskog nameštaja iz osamdesetih godina prošlog veka, ovom stanu daje svojevrstan pečat i domaćinsku notu, a ukrasni detalji odaju zbilja visoku kulturu življenja. Mesta za odlaganje stvari ima i previše, s obzirom da je apartman predviđen za svega troje ljudi. Aranžman spavanja je 2+1 i podrazumeva dvoje na bračnom ležaju u spavaćoj, a jedno na trosedu u dnevnoj sobi. Jedan je od retkih stanova koji imaju i bide u inače veoma kvalitetno opremljenom kupatilu. Kuhinja je i estetski i opremljenošću na granici luksuzne.
Lokacijski posmatrano, apartman je savršeno pozicioniran za turistički obilazak starog jezgra grada. Nadomak jedine preostale džamije u Beogradu, Galerije fresaka i svega stotinjak metara od Beogradske tvrđave, FOKUS je u jednoj od najstarijih, a i najtraženijih četvrti za život – Gornjem Dorćolu. Kraj obiluje kulturnim i zabavnim sadržajima, a ni komercijalnih mu ne manjka. Jedino na šta ne bi trebalo računati je parking, pošto se u okolnim ulicama prepliću gotovo sve tri vremenski ograničene zone, a najbliži javni parking je udaljen skoro petnaest minuta hoda. Međutim, na poziciji na kojoj se nalazi, kola bi se mogla smatrati viškom, pošto je veza sa ostalim delovima grada obezbeđena nekim od mnoštva vidova javnog prevoza (tramvaji, autobusi ili nešto udaljeniji trolejbusi). Ukoliko tražite kvalitetan i dobar smeštaj na Gornjem Dorćolu, fokusirajte se na FOKUS.  

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rerna liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veštuš

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: