ELEMENTapartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, A blok

35€ P
Lokacija: Novi Beograd, A blok
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 1
Broj Osoba: 3
Sprat: 2
Površina: 31m2, jednosoban
Parking: Mesto u garaži na upit (+5 eur/dan)
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35 €35
Cena €35 €70 €105 €140 €175 €210 €245 €280 €315 €350
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

ELEMENT je potpuno nov i perfektno uređen stan na dan u A Bloku. Udobno smešta tri osobe.

Kada bi trebalo da ga ukratko opišemo, ELEMENT bismo nazvali vrhunskim stanom na dan za troje u vrhunskom naselju na Novom Beogradu, A Bloku. U pitanju je izvrsno uređen prostor od tridesetak kvadrata u kome su umešnom organizacijom spakovane sve prostorije koje bi jedan stan trebalo da ima.  Iz malog predsoblja možete ući u standardno kupatilo sa kadom i veš mašinom ili u glavnu prostoriju u kojoj se redom nižu funkcionalne celine; odlično opremljena kuhinja sa šankom za obedovanje, „dnevni“ prostor, odnosno velika mojca fotelja na rasklapanje i jako lep bračni ležaj standardnih dimenzija. Naspram njih su vrlo vešto uklopljen veliki garderober sa kliznim vratima i  lep TV regal sa pratećim ukrasnim tapetima na zidu. Spušteni plafoni, lep izbor osvetljenja i ujednačena paleta boja od ELEMENTA stvaraju zaista prijatan prostor za boravak. Pošto se fotelja rasklapa moguće je da u njemu borave dve osobe koje bi spavale u aranžmanu 2+1.  
Blok A je prvo novo naselje koje je niklo pored Belvila i koje je u nekim aspektima prevazišlo svog impozantnijeg prethodnika. Portirnica na ulazu, perfektno održavane zajedničke prostorije, impresivna podzemna garaža, samo su neki od razloga zašto su apartmani u Bloku A  - viša klasa kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu. Naravno, popularnosti  dorinosi i dobra pozicija u odnosu na bitne gradske (i međunarodne) saobraćajnice i mnoštvo interesantnih sadržaja u okruženju (Delta Siti tržni centar, Savski Kej i Ada Ciganlija). U svakom slučaju, ako želite vrhunski studio u Bloku A, apartman ELEMENT je odličan izbor.

Opremljenost apartmana:

klima uređajmikrotalasna rernapodno grejanje u kupatilu liftkablovska TV Centralno grejanjebežični internet mašina za veškada

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: