Parking

ELEMENT apartman Beograd, Jurija Gagarina, Novi Beograd, A blok

Dodaj na spisak 

* 35€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Novi Beograd, A blok
Adresa: Jurija Gagarina
Broj soba: 1
Broj osoba: 3
Sprat: 2
Povrsina: 31m2, jednosoban
Parking: Mesto u garaži na upit (+5 eur/dan)

ELEMENT je potpuno nov i perfektno uređen stan na dan u A Bloku. Udobno smešta tri osobe.

Kada bi trebalo da ga ukratko opišemo, ELEMENT bismo nazvali vrhunskim stanom na dan za troje u vrhunskom naselju na Novom Beogradu, A Bloku. U pitanju je izvrsno uređen prostor od tridesetak kvadrata u kome su umešnom organizacijom spakovane sve prostorije koje bi jedan stan trebalo da ima.  Iz malog predsoblja možete ući u standardno kupatilo sa kadom i veš mašinom ili u glavnu prostoriju u kojoj se redom nižu funkcionalne celine; odlično opremljena kuhinja sa šankom za obedovanje, „dnevni“ prostor, odnosno velika mojca fotelja na rasklapanje i jako lep bračni ležaj standardnih dimenzija. Naspram njih su vrlo vešto uklopljen veliki garderober sa kliznim vratima i  lep TV regal sa pratećim ukrasnim tapetima na zidu. Spušteni plafoni, lep izbor osvetljenja i ujednačena paleta boja od ELEMENTA stvaraju zaista prijatan prostor za boravak. Pošto se fotelja rasklapa moguće je da u njemu borave dve osobe koje bi spavale u aranžmanu 2+1.  
Blok A je prvo novo naselje koje je niklo pored Belvila i koje je u nekim aspektima prevazišlo svog impozantnijeg prethodnika. Portirnica na ulazu, perfektno održavane zajedničke prostorije, impresivna podzemna garaža, samo su neki od razloga zašto su apartmani u Bloku A  - viša klasa kratkoročnog apartmanskog smeštaja u Beogradu. Naravno, popularnosti  dorinosi i dobra pozicija u odnosu na bitne gradske (i međunarodne) saobraćajnice i mnoštvo interesantnih sadržaja u okruženju (Delta Siti tržni centar, Savski Kej i Ada Ciganlija). U svakom slučaju, ako želite vrhunski studio u Bloku A, apartman ELEMENT je odličan izbor.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • mikrotalasna rerna
  • podno grejanje u kupatilu
  • lift
  • kablovska TV
  • Centralno grejanje
  • bežični internet
  • veš mašina
  • kada

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar