EKSCELZIORapartman Beograd, Krunska, Strogi centar

39€
Lokacija: Strogi centar
Adresa: Krunska
Broj soba: 2
Broj Osoba: 4
Sprat: 1
Površina: 65m2, dvosoban
Parking: Ne
Cene 1 dan 2 dana 3 dana 4 dana 5 dana 6 dana 7 dana 8 dana 9 dana 10 dana
Cena po danu €40 €40 €40 €40 €38 €38 €38 €38 €36 €36
Cena €40 €80 €120 €160 €190 €228 €266 €304 €324 €360
*Za više od 10 dana kontaktirajte nas Emailom ili telefonom

EKSCELZIOR je veoma prostran apartman sa zasebnom spavaćom sobom, lociran u centru Beograda, u blizini istoimenog hotela. Može da primi četiri osobe.

U pitanju je još jedan od mnogobrojnih dvosobnih stanova koji se iznajmljuju po sistemu stan na dan u najstrožem centru Beograda. Ono što ga svakako izdvaja od većine apartmana prilagođenih kratkoročnom najmu je natprosečna kvadratura svih prostorija. Njih ukupno ima četiri (plus ostava). Iza ulaznih vrata vas čeka dosta veliko predsoblje sa velikim garderoberom obloženim ogledalima, koje vodi u ostale prostorije apartmana. Prva je spavaća soba – minimalistički i posve pragmatično opremljena u svom sastavu ima samo garderober, veliki bračni ležaj i dva mala noćna stočića. Ukrašena je štampanim tapetama sa motivom ukrasne opeke koje veoma lepo razbijaju monotoniju. Druga je dnevna soba sa velikom ugaonom garniturom i lepim modernim regalom za TV. Ova prostorija je  impozantnih dimenzija - toliko da na potezu između garniture i TV možete bez muke igrati mali fudbal (što naravno ne preporučujemo).Za njim sledi pomalo retrogradno, ali veoma korektno kupatilo u kome su kada i veš mašina što apartman čini pogodnim i za duže boravke. Na kraju je kuhinja, dopadljivih boja i prihvatljive opremljenosti, mada treba napomenuti da vam je od aparata za pripremu obeda na raspolaganju samo električni rešo sa dve plotne. Veoma visoki i široki prozori propuštaju dosta dnevne svetlosti, no nju možete zakloniti ukrasnim draperijama. Svedenost na najneophodnije elemente ovom i onako prostranom stanu daje još više na gabaritnosti. Aranžman spavanja je očekivanih 2+2, a prostorije u kojima se spava su dovoljno udaljene i velike da se grupa od četiri osobe uopšte ne oseća skučeno.
Kraj u kome se nalazi spada u elitne u Beogradu. Na svega dva minuta od parlamenta i gradske skupštine, teško da možete biti centralnije locirani. Istini za volju, parkiranje se graniči sa nemogućim, ukoliko niste spremni da izdvojite dodatna sredstva za neku od javnih garaža u okruženju (u pitanju su zone 1 i 2 duž ulica) . Prodavnice i lokali koji rade danonoćno rasuti su po celom komšiluku, tako da i ukoliko vam nešto zatreba, možete ga naći u bukvalno svako doba i za manje od pet minuta hoda. Opremljenost stana je korektna, a prostranost, lokacija i cena ga čine idealnim za manju porodicu ili grupu prijatelja na gradskom odmoru.

Opremljenost apartmana:

klima uređajbežični internet Centralno grejanjekada mašina za veš kablovska TV

Ostavite komentar:

Od:
Do:
Čistoća:
Komunikacija:
Cena/Kvalitet:
Lokacija: