DVORIŠTE apartman Beograd, Černiševskog, Vračar

Dodaj na spisak 

* 48€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Vračar
Adresa: Černiševskog
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 0
Povrsina: 45m2, dvosoban
Parking: Ne

DVORIŠTE je apartman u novoj zgradi na Vračaru, nedaleko od Čuburskog parka. Ima odvojenu spavaću sobu i izlaz na sopstveno dvorište.

Iako u osnovi ima 45 kvadrata, ovaj izuzetno lep, svetao i uredan apartman ima i sopstveno dvorište čija površina zauzima jednako zavidnu površinu. Po strukturi je dvosoban stan, odnosno, stan sa odvojenom spavaćom sobom, velikim dnevnim boravkom otvorenog koncepta i kupatilom.  Predviđen je za najviše četiri osobe.Dve mogu podeliti bračni ležaj u spavaćoj sobi, a druge dve izuzetno elegantnu ugaonu garnituru na rasklapanje u dnevnom boravku. Kuhinja je u jednom nizu, samo funkcionalno odvojena od ostatka prostorije ui raspolaže standardnom listom aparature, dok kupatilo, iako nešto manjih dimenzija, pakuje sve neophiodne elemente: od sušača za peškire do veš mašine (inače u sebi ima zidanu tuš kadu).  Enetrijer je moderan, svedenih formi, a nameštaj savrmen i estetski veoma prihvatljiv i funkcionalan.  Najsvetlija tačka mu je (pored očiglednog razloga), osvetljenje, čije kombinacije zaista daju poseban pečat prostoru i čine ga izuzetno prijatnim za boravak. Inače, u čitavom apartmanu su konvektorski vetilatori – popularno nazvani fenkoil- što je zapravo sistem koji objedinjuje klimu i grejanje u jedno.
Apartman DVORIŠTE je lociran u mirnoj jednosmernoj ulici na svega pedeset koraka od Čuburskog Parka, na Vračaru. Ovaj kraj je u proteklih desetak godina proživeo neku vrstu graditeljske renesanase, pa su se čuvenim Čuburskim kafanama pridružili i moderni komercijalni sadržaji. Do Hrama Svetog Save potrebno je manje od sedam minuta lagane šetnje. Parking je moguć duž neke od okolnih ulica ali ograničen na tri sata, međutim dobra veza sa svim delovima grada je obezbeđena raznim vidovima prevoza čije su stanice na manje od 100 metara od apartmana. Stoga, ako ste želeli apartman sa sopstvenim dvorištem na Vračaru za četiri osobe, DVORIŠTE je jedini izbor.

Opremljenost apartmana:

  • klima uređaj
  • kožna garnitura
  • veš mašina
  • bežični internet
  • mikrotalasna rerna
  • tuš
  • terasa

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar