Parking

DVOR apartman Beograd, Velisava Vulovića, Dedinje

Dodaj na spisak 

* 58€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Dedinje
Adresa: Velisava Vulovića
Broj soba: 5
Broj osoba: 8
Sprat: 3
Povrsina: 140m2, petosoban
Parking: Dva parking mesta ispod nastrešnice u dvorištu

DVOR je apartman sa četiri spavaće sobe, u rezidencijalnoj četvrti, nadomak Belog dvora. Ima obezbeđen parking za dva automobila i prima čak osam osoba.

Smešten na poslednjem spratu moderne trospratnice, DVOR je posve neuobičajen apartman u Beogradu za čak 8 odraslih osoba. Najpribližnija karakterizacija bi mu bila pristupačan korporativni smeštaj na Dedinju. Negova impozantna površina od stotinu četrdeset kvadrata je raspoređena u dve celine. Prvu čini prostran dnevni boravak otvorenog koncepta,  sa prostorno i funkcionalno odvojenom kuhinjom i trpezarijskim prostorom. Drugu čini spavaći deo. Do nje se stiže dugačkim hodnikom, sa čijih su strana raspoređene čak četiri spavaće sobe, dva kuptaila, vešeraj i pomoćni toalet. Aranžman spavanja je 2+2+2+1+1 – od toga prva dva para dele bračne ležajeve, jedan par kauč koji se rasklapa, a poslednje dvoje mogu svako u po jedan singl. Pošto je dvostrano orjentisan, na oba kraja apartmana nalazi se po jedna terasa sa dosta prijemčivim pogledom na Banjicu i Dedinje. Apropo osnovne strukture apartmana teško je ne naći reči hvale. Međutim, kvalitetna gradnja koja podrazumeva praktično luksuzne kupatilske prostore, propraćena je pomalo spartanskim enterijerom. Naime apartman DVOR  je usmeren na funkcionalnost, te nema ukrasnih detalja koji bi popunili njegovu impresivnu zapreminu. Međutim, opremljen je u potpunosti i za duže boravke, a upravo nepostojanje ukrasnih detalja doprinosi njegovom lakšem održavanju. 
Okruženje DVORA je stecište elite. Dedinje slovi za beogradski Beverli Hils, te ukoliko želite da budete izolovani od vreve, među luskuznim porodičnim domovima i vilama, DVOR svakako predstavlja dobar izbor. Beli Dvor, koji je i zvanična rezidencija kraljevske porodice Karađorđević, se nalazi svega par stotina metara od stana, a kratkom vožnjom stiže se i do kompleksa KBC Dragiša Mišović. Cena apartmana je prilično usklađena sa onime što nudi – iako zavisi od broja gostiju pri punoj popunjenosti ne prelazi više 10 eura po osobi. Pošto se podrazumeva da na Dedinje dolazite kolima, gostima su na raspolaganju čak dva parking mesta. Zahvaljujući izolovanosti i istinskom komforu, najbolju primenu može naći kao apartman za poslovne posete Beogradu  odnosno kao pristupačan korporativni smeštaj na Dedinju. Stoga ako vodite tim od osam članova na poslovni put u Beograd (sa ograničenim budžetom) sigurno ne postoji bolje mesto za pripremu (ili predah nakon) napornog sastanka od DVOR-a. 

Opremljenost apartmana:

 • klima uređaj
 • bežični internet
 • dva kupatila
 • veš mašina
 • parking
 • tuš
 • mašina za sudove
 • kablovska TV
 • kada
 • terasa
 • odvojen toalet
 • grejanje toplotnim pumpama

Mapa

Komentari (0)

Ostavi komentar