Parking

DELFIN apartman Beograd, Balkanska, Centar, Železnička stanica

Dodaj na spisak 

* 38€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar, Železnička stanica
Adresa: Balkanska
Broj soba: 2
Broj osoba: 4
Sprat: 1
Povrsina: 45m2, dvosoban
Parking: Parking mesto u dvorištu

DELFIN je prijemčiv i prilično povoljan stan na dan u centru Beograda sa parking mestom koje je uključeno u cenu. Smešta do četiri odrasle osobe.

Neobične i pomalo neujednačene strukture ovaj stan na dan sa parkingom u centru Beograda predstavlja dobar izbor za četvoro koji su u prestonicu došli kolima. Manja dnevna soba u koju ulazite direktno sa ulaznih vrata spojena je sa pristojnom kuhinjom, preko koje dobija i dnevno svetlo iz mirnog  dvorišta. U kuhinji je lepo smišljen ugaoni sto sa dve stolice. Iz dnevne sobe ulazi se u vrlo lepo, svetlo kupatilo sa staklenom tuš kabinom i prirodnom ventilacijom, dok se na suprotnom kraju stana nalazi istinski lepa i sa dosta dobrog ukusa uređena spavaća soba. Iako lokacija predstavlja izvrstan izbor za one koji su na proputovanju kroz Beograd, pa im je potrebno prenoćište u blizini glavne autobske i železničke stanice, činjenica da ovaj renovirani apartman raspolaže parkigom ga čini mnogo primamljivijim za posetioce koji su došli na gradski odmor. Petominutna šetnja strmom Balkanskom ulicom će Vas dovesti do Terazijske česme, sve popularnija Savamala sa svojom plejadom ustanova urbane kulture i noćnog života na desetak minuta ravnijeg hoda. Manjak svakodnevnih potrepština je gotovo nemoguć: u podzemnom prolazu izmeđuz balkanske i terazija je veliki hipermarket RODA koji radi 24 časa što je i radno vreme dobrog dela okolnih establišmenta brze hrane. Dakle DELFIN obećava dobar smeštajza četiri osobe i njihov automobil!

Opremljenost apartmana:

 • klima uređaj
 • bežični internet
 • lift
 • parking
 • Centralno grejanje
 • tuš
 • kablovska TV

Mapa

Komentari (1)

 • avatar
  Gordana Ćosić  (07 Novembar, 2016) :

  Odličan apartman, blizina centra grada, susretljiva vlasnica

Ostavi komentar