Parking

DANICA apartman Beograd, Balkanska, Centar

Dodaj na spisak 

* 48€ Prikazana cena je prosečna dnevna cena za petodnevni najam za dve osobe. Za detaljan cenovnik kliknite OVDE Cenovnik
Lokacija: Centar
Adresa: Balkanska
Broj soba: 2
Broj osoba: 6
Sprat: 4
Povrsina: 65m2, dvosoban
Parking: parking mesto u dvorištu (+ 5 eur/dan)

DANICA je potpuno renoviran salonski apartman sa dve spavaće sobe, terasom i parkingom u dvorištu zgrade. Smešten je u centru Beograda, u blizini železničke stanice i može da primi šest odraslih osoba.

Ovaj zbilja lepo uređen prostor od skoro sedamdeset kvadrata predstavlja jednu od najboljih varijanti kratkoročnog smeštaja za veću grupu prijatelja kojoj je blizina autobuske ili železničke stanice prioritet. Sastoji se od četiri velike prostorije salonske arhitekture (koja pojačava doživljaj prostranosti), zasebnog kupatila i terase. Iz velikog predsoblja, koje je izuzetno zgodno  za odlaganje prtljaga, ulazite u šarmantnu dnevnu sobu otvorenog plana. Prostor za sedenje čini dvosed prijatne “kamilje” boje, a simpatična kuhinja je od njega odvojena jednostavnim i izuzetno praktičnim pultom za obedovanje sa četiri stolice sa visokim naslonima. U dve spavaće sobe na raspolaganju vam je čak pet ležajeva i veoma fleksibilan aranžman spavanja. U prvoj, gostinjskoj, to su četiri jednostavna singl kreveta koja se po potrebi mogu spajati i razdvajati, a u glavnoj spavaćoj to je lep, beo francuski ležaj. Kupatilo je jednostavno uređeno (ima tuš kabinu) i vizuelno veoma impresivno, čemu doprinosi i ogromno zidno ogledalo iznad širokog umivaonika. Dizajn enterijera u apartmanu DANICA kombinuje najbolje od savremenog i ukusa predratne aristokratije. Umirujuća i otmena paleta boja, stari ukrasni dezeni u novom ruhu, dvokrilna vrata koja vode u susedne odaje i nežna škripa uglačanog parketa stvaraju jedan pomalo sentimentalan i nostalgičan ambijent. No, to nipošto ne umanjuje praktične aspekte ovog apartmana kojih ima na pretek.
Najpre, lokacija je izuzetno dobra. U podnožju najstarije zanatske ulice u Beogradu, na svega sedam minuta penjanja uz Balkansku ulicu od Terazija, a četiri (ravnog hoda) od železničke stanice, apartman je idealno pozicioniran kao prenoćište za veću grupu mladih ljudi na proputovanju kroz Beograd. Druga i mnogo veća prednost je to što ima sopstveno parking mesto koje je uračunato u cenu dnevnog najma. Ovaj kvalitet ga već dobrano odvaja od sličnih apartmana kojih, istini za volju, i nema mnogo. Osim toga, apartman ima i sopstvenu terasu koja gleda na Finansijski park i zgradu Železnica Srbije - jedan od boljih arhitekonskih podviga u našoj prestonici.

Opremljenost apartmana:

 • klima uređaj
 • kožna garnitura
 • lift
 • bežični internet
 • terasa
 • parking
 • kablovska TV
 • tuš

Mapa

Komentari (1)

 • avatar
  Сладић Горан (Република Српска)  (11 Jul, 2016) :

  Све похвале за апартман, простор је врло комотан чак и за 5 или 6 особа, кревети удобни, купатило екстра сређено, локација одлична, велики плус је и то што посједује паркинг, све у свему чиста десетка.

Ostavi komentar